З рук ректора академіка Станіслава Ніколаєнка автоматники і енергетики одержали омріяні дипломи

29 червня 2021 року
    Урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам ОС «Бакалавр» і ОС «Магістр» пройшли в ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження. Завершення навчання – надзвичайне свято: радісне, урочисте, яскраве, веселе, але водночас і сумне. «Новоспеченим» магістрам доведеться попрощатися з рідним університетом, а переважна більшість бакалаврів (ми переконані в цьому) продовжить навчання на магістерських програмах з наступного навчального року. Сьогодні почесним званням «Випускник-2021 ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження» можуть пишатися майже 180 студентів.

    Дуже приємно відзначити, що разом зі студентами-випускникам на свято прийшли їхні батьки і друзі.
    А ще зібралась майже у повному складі академічна спільнота ННІ: професори, доценти, завідувачі кафедр, аспіранти, співробітники інституту.

    На відкритому майданчику перед 8 навчальним корпусом чекала приємна і хвилююча мить відкриття свята.

   Святковості до вагомості святу додала участь в ньому ректора нашого університету академіка Станіслава Ніколаєнка, якого учасники дійства зустріли бурхливими оплесками.

    Дякуємо, шановний Станіславе Миколайовичу, що у своєму надщільному графіку Ви знайшли можливість і особисто прийшли привітати випускників.

    «Ну от і настало це довгоочікуване свято! Свято, до якого ми з вами ішли не один рік. Це були роки наполегливої праці. Але це були роки досягнень, роки фахового спілкування у сфері енергетики і автоматики. Позаду екзамени і заліки, успіхи і перемоги, а може і невдачі. Університет дав вам ґрунтовні знання в обраній вами галузі і став тим трампліном, який дозволить вам самореалізуватися і бути щасливими. Проте ви маєте постійно вдосконалюватися, завжди бути у вирі життя. Від щирого серця вітаю усіх, хто пройшов усі випробування і зараз одержить диплом. Сподіваюсь, почуття вдячності до alma mater ви нестимете через усе життя!» - виголосив ректор університету.

    Далі булло коротке слово директора інституту Віктора Каплуна: «Ніби вчора ви були школярами, а сьогодні вже – інженери, перед якими відкриваються двері дорослого життя і цікавого фаху. Не помилюся, коли скажу, що своїми успіхами ви, дорогі наші випускники, повинні завдячувати не лише своїм викладачам, а й своїм батькам та родинам. Це завдяки їх терпінню, сприянню та інвестиціям ви зробили вагомий крок у своє успішне майбутнє. Ми радіємо вашим успіхам тепер, будемо радіти подальшому вашому професійному зростанню!».

      Далі ректор Станіслав Ніколаєнко вручив довгоочікувані дипломи магістрам-дослідникам.

     Віктор Каплун та Лариса Нікіфорова окрему подяку висловили старостам груп Оксані Пшеничній, Діані Соболенко, Анастасії Коротун, Андрію Подольському, Юрію Горобцю, Назару Ступаченку за сумлінне виконання своїх обов’язків в умовах карантину та змішаного навчання.

    Особливо приємно вручати диплом, коли поруч батьки тепер уже інженера!

      Вітальні слова виголосили також завідувачі кафедр Віталій Лисенко та Володимир Козирський.

    До організації свята були долучені студенти Павло Олендер, Владислав Проскура, Дмитро Карпенко та Дмитро Костенко разом із завідувачами випускових кафедр, заступниками директора Ларисою Нікіфоровою, Романом Чуєнком та координатором з організації дозвілля студентів Лілією Мартинюк.
     Впродовж свята музичний супровід з виконанням світових хітів дарував заслужений артист України, людина-оркестр, музикант і композитор Михайло Твердий.

А на завершення були численні фото.
На згадку…

Мить прекрасна, не спиняйся!..

Лариса Нікіфорова,
заступник директора
ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження
 Лілія Мартинюк,
координатор з організації дозвілля студентів

Фото Геннадія Кушанова


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook