Новий досвід, нові враження…

29 червня 2021 року

 

Корпоративний відпочинок – це завжди весело, цікаво і корисно! Або у народі ще кажуть так: хто як працює, той так і відпочиває! Та кому ж як не педагогам знати про цілющу і відновлюючи силу природи! Тут тобі і чисте свіже повітря, і гарний настрій, і великий заряд бадьорості

Тому відзначити завершення навчального року і День Конституції викладачі коледжу вирішили цікавою і пізнавальною поїздкою живописними місцями рідного краю. Цього разу - Міжгірщина: це і неймовірної краси  гірські краєвиди, які відкрилися на Воловецькому перевалі, і освіжаюча прохолода, подарована водоспадом Шипіт, і поєднання неповторної первозданності  гір, лісу  та штучного озера на турбазі «Озеро Віта», і перлина Карпат – Синевир,. Кожне місце вражало і надихало по-своєму…

Пікнік на лоні мальовничих пейзажів, приємне невимушене спілкування у  компанії  колег-однодумців підняли настрій, додали сил, відновили запас життєвої енергії.

Час проведений разом, залишив море позитивних емоцій, вражень, цікавої інформації,  чудових світлин, а контакт з природою подарував бадьорість духу.

 Викладачі залишились задоволеними відпочинком на свіжому повітрі і від щирого серця дякували організаторам – профспілковому комітету і адміністрації навчального закладу.

Магдалина Апшай, 

Ольга Біляк

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook