Колектив кафедри біохімії і фізіології тварин імені академіка М.Ф. Гулого щиро вітає з Днем народження доктора ветеринарних наук, професора КАРПОВСЬКОГО ВАЛЕНТИНА ІВАНОВИЧА

28 червня 2021 року

Колектив кафедри біохімії і фізіології тварин імені академіка М.Ф. Гулого щиро вітає з Днем народження доктора ветеринарних наук, професора, академіка Національної академії наук вищої освіти України, лауреата премії ім. С.З. Гжицького, заслуженого науково-педагогічного працівника НУБіП України КАРПОВСЬКОГО ВАЛЕНТИНА ІВАНОВИЧА!

Вельмишановний Валентине Івановичу!

Прийміть наші найтепліші вітання з Днем народження! Нехай накопичений життєвий досвід і мудрість допоможе Вам досягти нових висот! Нехай збудуться Ваші найпотаємніші бажання, збережеться все хороше, що є у Вашому житті і примножаться миті радості, любові та оптимізму. Бажаємо, щоб удача, успіх та натхнення були вірними супутниками у всіх Ваших починаннях, а здоровʼя і благополуччя – у щоденному житті. Наполегливості і терпіння у вирішенні щоденних завдань.
У цей святковий день висловлюю вам сердечну вдячність за Вашу працю, невтомний творчий пошук, самовідданість, педагогічну майстерність, життєву мудрість, знання, чуйність і сердечне тепло.
Колеги вбачають у Вас надзвичайну людину, мудру й досвідчену. Своїм умінням працювати з людьми, аналізувати і оцінювати їхню роботу Ви заслужили великий авторитет і глибоку довіру викладачів і студентів. Ваша енергія і позитивне ставлення до життя вселяють у оточуючих оптимізм. Нехай здійсняться всі Ваші мрії, а гарний настрій додає наснаги на професійній ниві!

Нехай у ваших задумах завжди буде мудрість, на роботі – підтримка, вдома – увага, у серці – світло від людської вдячності. Нехай засіяна вашою невтомною працею освітянська нива дає багаті врожаї нових талантів, яскравих особистостей та визначні перемоги й здобутки, а успіхи й перемоги окрилюють Вас на нові звершення і здобутки на благо факультету, університету та рідної України!

 

Від імені колективу кафедри, завідувач,
професор Віктор Томчук

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook