ПЕРШИЙ ВИПУСК СТУДЕНТІВ-МІЖНАРОДНИКІВ ГУМАНІТАРНО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ

26 червня 2021, 16:08

25 червня 2021 року в актовій залі навчального корпусу № 3 НУБіП України відбулися святкові урочистості з нагоди випуску бакалаврів гуманітарно-педагогічного факультету. Диплом бакалавра отримали і 26 студентів спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» - це перший випуск студентів за цією спеціальністю. 

До привітань долучився ректор нашого університету Станіслав Ніколаєнко: він вручив дипломи з відзнакою найкращим студентам та звернувся з вітальними побажаннями до усіх винуватців свята. Настанови керманича університету варто взяти до уваги як рекомендації до дії: постійно бути в русі, розвиватися, не зупинятися на досягненому, щоб реалізувати себе й скластися і як фахівець, і як особистість.

Зі словами привітання до випускників звернулася декан гуманітарно-педагогічного факультету Інна Савицька, побажавши кар’єрного зростання, успіхів та міцного здоров’я. Також очільниця факультету висловила сподівання, що сьогодні завершується один етап, а далі розпочнеться наступний: навчання в магістратурі, і саме в аудиторіях гуманітарно-педагогічного факультету.

Коротенький відео- та фотоекскурс з відстанню у чотири роки дозволив пригадати як усе починалося у 2017 р., якими переступили поріг факультету і якими сьогодні стали. Разом із завідувачем випускової кафедри міжнародних відносин і суспільних наук Сергієм Біланом декан урочисто вручили дипломи.
Саме дійство виявилося напрочуд атмосферним та затишним зі смаком легкого смутку за миттєвостями студентського бакалаврського буття. Проте перспективи студентського магістерського життя вселяють сподівання на подальший власний розвиток у стінах рідного факультету та університету.


До привітань випускників долучилася й кафедра культурології з її творчими колективами, які подарували святковий настрій та багато позитивних емоцій. На згадку про себе випускники подарували факультетові фото на згадку.
Отже, в добру путь і щасливої дороги, наші дорогі випускники!!!

Куратор групи МВ-17001б
Людмила Лановюк

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook