«І кожен фініш – це по суті старт…»: факультет аграрного менеджменту вітає своїх випускників

26 червня 2021 року

   Щорічно факультет аграрного менеджменту НУБіП України випускає фахівців у сфері менеджменту та маркетингу, які працюватимуть на благо рідної землі для її розвитку та процвітання. Все більше і більше випускників факультету посідають найвищі посади у державі, займаються розвитком агарного бізнесу або сприяють зростанню іміджу рідного університету, продовжуючи навчання та реалізовуючи свій потенціал за кордоном. Безперечно, все це разом спонукає пишатися нашими випускниками, бажати їм всього найкращого, зичити подальших успіхів.

   25 червня 2021 відбувся випуск студентів ОС «Бакалавр» спеціальностей 073 «Менеджмент» та 075 «Маркетинг», а також студентів освітньо-наукової програми «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» ОС «Магістр». З цієї нагоди, в актовій залі НУБіП України зібралися викладачі факультету, студенти та батьки. До президії були запрошені Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку, академік Сергій Кваша, декан факультету аграрного менеджменту, к.е.н., доцент Анатолій Остапчук, завідувачі та представники кафедр факультету. Також на запрошення керівництва факультету для привітання випускників до святкування долучився директор стадіону «Динамо» імені В. Лобановського Юрій Піхтовніков.

 

   Студентка факультету аграрного менеджменту Вікторія Федоренко із запальною українською піснею привітала випускників та створила загальний святковий настрій у всіх присутніх.


   У своєму вітальному слові проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку, академік Сергій Кваша щиро привітав випускників факультету аграрного менеджменту та наголосив на важливості набуття знань у сучасному світі. На його думку, освіту можна вважати повною, тільки у разі отримання ступеню магістра, тому він закликав випускників бакалаврату продовжити своє навчання у магістратурі.




   
   

   Від імені керівництва ФК «Динамо-Київ» вітання випускникам факультету агарного менеджменту переказав директор стадіону «Динамо» імені В. Лобановського Юрій Піхтовніков. Він зазначив, що для нашої країни важливими є перемоги і у навчанні, і у спорті.



   Завідувачі кафедр факультету аграрного менеджменту професор Тетяна Балановська, професор Руслан Буряк, професор Віталій Луцяк та професор Микола Талавиря були запрошені до слова та привітали випускників. Від імені кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту з вітанням до випускників звернулася доцент Тетяна Власенко.



   У своїй промові декан факультету аграрного менеджменту Анатолій Остапчук зазначив, що сьогодні країні потрібні молоді люди, які здатні приймати рішення та брати на себе відповідальність. Випускники факультету аграрного менеджменту уже довели наявність величезного потенціалу та свою професійну підготовленість на захистах кваліфікаційних бакалаврських та магістерських робіт. Також декан подякував батькам, які довірили навчання своїх дітей саме нашому факультету,  побажавши всім успіхів та щасливої життєвої дороги.



    Окремі слова вдячності Анатолій Остапчук висловив на адресу кращих спортсменів факультету аграрного менеджменту – Ставничого Олега, Копанєва Ярослава, Присяжнюка Богдана та Степанюка Влада. Хлопці чотири рази у складі збірної факультету виборювали «Кубок Ректора» у футбольних змаганнях в НУБіП України, двічі поспіль ставали переможцями естафети «Голосіївське кільце», багаторазово перемагали у різноманітних змаганнях серед мешканців гуртожитків. Їхня фізична підготовка, завзятість та відповідальність можуть слугувати прикладом для кожного студента, а вміння досягати мети обов’язково допоможе їм стати успішними у житті.

    Від імені випускників зі словами подяки викладачам та співробітникам університету виступила випускниця ОС «Бакалавр» Яна Задорожня.



   Приємним та неочікуваним для випускників, які протягом навчання проявили активність у науковій, культурній, спортивно-масовій діяльності, стало отримання подяк та грамот. У різних номінаціях були виділені та запрошені на сцену для урочистого вручення відзнак спортсмени, які відстоювали честь факультету у різноманітних змаганнях, студенти, які займалися науковою, організаційно-адміністративною, культурно-масовою діяльністю.

 


   Подяки від адміністрації факультету аграрного менеджменту за внесок у справу виховання молоді отримали наставники груп випускників – доценти Олена Нагорна, Анна Харченко, Катерина Алексеєва, Лариса Діброва.



   

   Талановитий випускник факультету аграрного менеджменту, учасник проекту «Голос країни», Данило Карачевський привітав випускників факультету аграрного менеджменту.



   Далі відбулося власне вручення дипломів. Всі випускники були запрошені на сцену та отримали дипломи з рук декана факультету та завідувачів кафедр.



 

Колектив факультету аграрного менеджменту щиро вітає своїх випускників з успішним закінченням навчання! Зичимо випускникам ОС «Бакалавр» успішного складання ЄВІ з іноземної мови та вступу до магістратури, а випускникам ОС «Магістр» - щасливої життєвої дороги!

Катерина Алексеєва,
доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту
Ольга Костюк,
доцент кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook