КАФЕДРА КУЛЬТУРОЛОГІЇ ЗАВЖДИ ЗА БЛАГОДІЙНІСТЬ!

19 червня 2021, 10:00

 КАФЕДРА КУЛЬТУРОЛОГІЇ ЗАВЖДИ ЗА БЛАГОДІЙНІСТЬ!

 
         Незважаючи на те, що навчальний семестр уже закінчився, творче студентство не перестає займатися улюбленою справою у студіях і колективах кафедри культурології нашого університету. А ще – брати участь у різноманітних акціях і проєктах, які проходять в Києві та інших містах України.
         Так, 19 червня на відкритій сцені парку Відрадний столиці відбувся благодійний диско-бал «Dream dance festival».  Благодійний, бо спрямований на допомогу 13-річній Вероніці Мірошник, яка танцює на інвалідному візку і має заповітну мрію - представляти Україну на міжнародних змаганнях. Проте для реалізації мрії необхідний професійний інвалідний візок, вартість якого близько 42 тисячі гривень, тому профком студентів КНЕУ, Міжнародний Європейський Університет та Благодійний Фонд «Життя з надлишком» зібрали у Відрадному талановиту студентську молодь на бал і концерт, а кошти від них переказали Вероніці.
         Із задоволенням у благодійній акції взяла участь вихованка студії естрадного співу «ВойтВойс» під керівництвом доцента Ірини Войтюк Дарина Кирилюк, яка отримала подяку від організаторів:
 
 
 
         А от ансамбль бального танцю «Чарівність» під керівництвом доцента кафедри Світлани Макоди показав висококласне виконання віденського вальсу і отримав кубок за його найкраще виконання на фестивалі.
 
 
 
 
  
 

 

         Дякуємо студентам і їх керівникам за добрі серця і радість мистецтва.
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook