Інтерв'ю з майбутнім абітурієнтом спеціальності "Комп’ютерна інженерія"

23 червня 2021 року

 

       Доброго дня. Прошу Вас представитися і коротко розказати про себе.

     Мене звуть Чекаленко Олександр. В цьому році закінчую 4 курс навчання в Смілянському промислово-економічному коледжі. Вчуся я тут на спеціальності 121 – Програмна інженерія. Вже здав два ЗНО, чекаю на результати.

      Ви вже думали про продовження навчання на бакалавра або магістра?

     Так, звичайно. Я ще не знаю, які результати із ЗНО по предметам я отримаю, але попередньо думаю, що це буде більше 160 балів по кожному.

    Я розглядаю декілька варіантів вступу на спеціальності бакалавра, подібні на ті, що я зараз закінчую. Я вже знаю, що можна вступити на бакалавра по спеціальності 121-Програмна інженерія, 122 – Комп’ютерні науки, 123 – Комп’ютерна інженерія, 124 –Системний аналіз , 125 - Кібербезпека, 126 – Інформаційні системи і технології.

            Звідки Ви дізналися про НУБІП і на який факультет та  спеціальність хотіли б спробувати поступати і чому?

          У нашому коледжі і в нашій групі викладає спеціальні предмети викладач з НУБіП. Ми з ним виконуємо цікаві проекти на парах. До того ж, я відвідував он-лайн День відкритих дверей факультету інформаційних технологій, який проводила декан цього факультету – дуже привітна пані Олена Глазунова. І мене ще більше це все зацікавило вступати саме сюди, на цей факультет. Остаточно спеціальність я ще не обрав, але думаю, що це точно буде саме ФІТ. Більше схиляюся до вступу на скорочений термін підготовки бакалавра спеціальності 123 – Комп’ютерні науки. 

           Олександре, а чому саме на 123 - Комп’ютерні науки?

          Мене вразили навчальні лабораторії, які оснащені сучасним промисловим обладнанням для комп’ютерних мереж Cisco, дрони зі штучним інтелектом, які розробляють і програмують студенти. Там ще багато всякого цікавого було. Все це є на цьому факультеті. Я взагалі від своїх друзів і знайомих вже давно чув добрі відгуки про навчання в НУБіП.

Та і диплом буде престижний, бо цей університет входить у Top-5 кращих по Україні.

 

Інтерв'ю проводив доцент кафедри компютерних систем і мереж Сагун А.В.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook