НУБіП - ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького: перша сходинка на шляху великих відкриттів

21 червня 2021, 17:24

Не так давно радою студентів факультету ветеринарної медицини було прийнято рішення про налагодження співпраці з іншими органами самоврядування по всій Україні. Саме тому 18 червня 2021 року відбувся офіційний візит делегації від Студентської організації НУБіП України та СО ФВМ НУБіП України до наших молодих колег - профкому ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького.


Невеличка структурована подорож, яка мала на меті, перш за все, налагодження зв’язків з іншими студентськими самоврядуваннями, стала першою сходинкою на цьому шляху. Під час перебування на території цього славетного університету наші студенти мали змогу не тільки познайомитися з його історією, надихнутися прекрасним місцем розташування та неймовірною архітектурою навчальних корпусів, побачити усі тонкощі роботи профкому львівських колег та створити колаборацію між нашою літературною студією «Фенікс» та культурологічним відділом ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького, але й гарно провести час. Зокрема, завдяки вдалій організації профкому університету наші студенти змогли побачити та відвідати такі прекрасні місця як Італійський дворик, музей «Аптека», Львівська копальня кави та Львівська майстерня шоколаду, ресторан – музей «Гасова лямпа» та «Криївка», а також пройтися вуличками міста старого Лева та провести захід сонця на Лисій Горі.


Окремо хочемо подякувати за теплий прийом та вдалу організацію голові профкому ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького – Ліні Вислоцькій та профоргу – Вікторії Чулюк, які зробили цей вікенд максимально крутим, цікавим та захоплюючим! І з радістю чекаємо на них у стінах нашої Alma Mater!
НУБіП України, досягаймо висот разом!

Красновид Ольга,
секретар СО ФВМ НУБіП України

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook