Відкрита студентська олімпіада з інженерної та комп’ютерної графіки

18 червня 2021 року

17 червня 2021 року пройшла Відкрита студентська олімпіада з інженерної та комп’ютерної графіки в онлайн-режимі, модераторами якої виступили викладачі Державного вищого навчального закладу «Чернівецький політехнічний коледж».

Олімпіада проводилася з використанням дистанційних технологій та згідно з Положенням про Всеукраїнську олімпіаду з «Інженерної та комп’ютерної графіки» серед студентів закладів фахової передвищої освіти.

У Відкритій студентській олімпіаді з інженерної та комп’ютерної графіки взяли участь 41 студент, які представили 14 областей України.

Олімпіада проводилася у двох секціях: "Графічний дизайн" та "Інженерна графіка".

До участі в олімпіаді долучилася студентка 32-ІП групи відділення програмування Окренець Руслана під керівництвом викладача Стрика Павла Миколайовича.

Руслана виконувала завдання з "Графічного дизайну". 28 учасників боролися за перемогу в цій секції. Завдання полягало у створенні колажу відповідно до  зразку. На виконання студентам було надано 3 години.

Згідно оцінювання журі Окренець Руслана посіла 8 місце. Вітаємо з достойним представленням коледжу. Бажаємо їй подальших успіхів у навчанні і підкоренні нових висот в опануванні цікавого світу дизайну!

Організаційний комітет та журі Відкритої олімпіади з інженерної та комп’ютерної графіки висловили подяку за гарну підготовку учасника інтелектуальних змагань!

Павло Стрик, викладач

  


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook