Кругловенко Денис виборов перемогу на Всеукраїнському конкурсі кваліфікаційних робіт зі спеціальності «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність»

18 червня 2021, 11:18
     21 травня 2021 року в Одеському національному політехнічному університеті відбувся 2-й етап Всеукраїнського конкурсу кваліфікаційних робіт зі спеціальності «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність», на якому успішно представили нашу Alma Mater магістри вищезазначеної спеціальності – Кругловенко Денис, Науменко Ольга та Зайва Анастасія.
    Цьому заходу передувала серйозна робота, насамперед, з підготовки змістовної дипломної магістерської роботи та її захисту в стінах рідного вишу. До участі у конкурсі заклади вищої освіти подають захищені кваліфікаційні роботи студентів-випускників зі спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» за першим (бакалаврським) і другим (магістерським) рівнями освіти, які визнані переможцями внутрішніх конкурсів своїх закладів або рекомендовані Атестаційними комісіями з захисту кваліфікаційних робіт цих закладів. Конкурсна комісія кожного закладу вищої освіти відбирає не більше 3-х робіт окремо по першому (бакалаврському) і другому (магістерському) рівням освіти.
    В цілому у конкурсі взяли участь представники з 44 вітчизняних закладів вищої освіти, які презентували 165 кваліфікаційних робіт (121 робота другого (магістерського) рівня і 44 роботи першого (бакалаврського) рівня вищої освіти).
   21 травня 2021 року Конкурсна комісія підвела підсумки рецензування конкурсних кваліфікаційних робіт учасників ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу кваліфікаційних робіт студентів закладів вищої освіти зі спеціальності «Підпиємництво, торгівля та біржова діяльність».
  За підсумками роботи Конкурсної комісії студент економічного факультету, магістр спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Кругловенко Денис Сергійович виборов перемогу і був нагороджений дипломом ІІІ ступеня за виконану роботу на тему «Формування спекулятивних операцій в дей-трейдингу». Науковий керівник кваліфікаційної роботи – кандидат економічних наук, доцент кафедри організації підприємництва та біржової діяльності Панкратова Любов Леонтіївна. Поважне журі відзначило високий науковий рівень підготовленої роботи, новизну та перспективність представленого дослідження, а також сміливий вибір сучасної тематики дослідження.

 

 

   Ще дві роботи наших магістрів також були відзначені грамотами у номінації «За найкраще висвітлення актуальних проблем розвитку галузі». Грамоти отримали: Науменко Ольга Миколаївна за виконану роботу на тему «Ціноутворення на насіння ріпаку на світових біржах та спотовому ринку України», науковий керівник кандидат економічних наук, доцент кафедри організації підприємництва та біржової діяльності Панкратова Любов Леонтіївна та Зайва Анастасія Григорівна за виконану роботу на тему «Організаційно-економічні засади функціонування фондових бірж», науковий керівник кандидат економічних наук, доцент кафедри організації підприємництва та біржової діяльності Яворська Валентина Олександрівна.


      Вітаємо магістрів-випускників та їх наукових керівників і бажаємо їм подальших наукових звершень.
Ми пишаємося нашими талановитими студентами!

 
Любов Панкратова,
доцент кафедри організації підприємництва
та біржової діяльності

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook