На факультеті землевпорядкування відбулася перевірка готовності кафедр до нового 2021-2022 навчального року

8 червня 2021, 9:56

    Для забезпечення належної якості надання освітніх послуг для здобувачів вищої освіти освітніх ступенів «Бакалавр» і «Магістр» та з метою перевірки готовності факультету землевпорядкування відбулася перевірка готовності кафедр до нового 2021-2022 навчального року.


    Робоча група у складі декана факультету конструювання та дизайну Зиновія Ружила і професора кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна агробіологічного факультету Василя Лопушняка за наказом ректора Станіслава Ніколаєнко 7 червня 2021 р. працювала на факультеті землевпорядкування, перевіряючи роботу деканату і п'яти кафедр факультету.


    Протягом перевірки деканату комісією було відзначено, що необхідна документація по підрозділу ведеться належним чином та особливих зауважень не було виявлено. Потому члени комісії завітали на кафедри факультету, де в ході перевірки провели контроль коректності виконання індивідуальних планів роботи НПП, ведення протоколів засідань кафедр, дотримання плану їхнього розвитку, наявності оновлених робочих програм та силабусів, архівів кафедр тощо.

 


    Під час перевірки Зиновій Ружило відзначив необхідний рівень забезпечення кафедр новими робочими навчальними програми дисциплін, посібниками, підручниками та методичними рекомендаціями. Водночас, робочою групою були зроблені зауваження щодо необхідності ведення протоколів та їх наповнення, обговорення змісту робочих програм спільно з Радою роботодавців, відображенні компетентностей та рівнів навчання відповідно до стандарту вищої освіти.
   Загалом комісія відмітила високу і належну підготовку факультету землевпорядкування до нового 2021-2022 навчального року, побажала колективу успішно завершити літній семестр та з свіжими силами розпочати новий навчальний рік.

Олександр Шевченко,
заступник декана з навчальної і виховної роботи
факультету землевпорядкування

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook