РОБОТА ЗІ СТУДЕНТАМИ-ІНОЗЕМЦЯМИ

16 червня 2021 року
Студент механіко-технологічного факультету Нуані Сайнт Іфліс Флері, який приїхав шість років тому в Україну на навчання з республіки Конго, успішно захистив кваліфікаційну роботу бакалавра за спеціальністю «Агроінженерія». 
Це значна і радісна подія у житті молодої людини, якій передувала наполеглива і важка праця. Уже на 3 курсі навчання під керівництвом старшого викладача кафедри надійності техніки Володимира Анатолійовича Сиволапова Нуані почав активно займатись науковими дослідженнями як член наукового студентського гуртка «Ремонт двигунів внутрішнього згорання».
 D:\ВИ\на сайт\Гурток Сиволапов 7.jpg
На фото В. А. Сиволапов зі студентом 4 курсу МТФ, членом гуртка «Ремонт двигунів внутрішнього згорання» Нуані Сайнт Іфліс Флері
 
Результатом такої співпраці стали цікаві розробки й друковані праці, а також конструктивна і технологічна частина бакалаврської кваліфікаційної роботи, керівником якої також став В. А. Сиволапов.
 
D:\ВИ\на сайт\Гурток Сиволапов 9.jpg
 
 
D:\ВИ\на сайт\Гурток Сиволапов 6.jpg

 

Велика зацікавленість Нуані дослідницькою діяльністю, добрі стосунки студента і викладача, високі морально-етичні якості й професіоналізм Володимира Анатолійовича вплинули на бажання студента продовжити навчання у магістратурі.

 

Доц. В. І. Мельник

  

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook