Молоденкова Наталія Андріївна: вважаю своїм покликанням допомагати людям, адже це велике щастя

15 червня 2021 року

Бакалавр з дошкільної роботи Молоденкова Наталія Андріївна для подальшого навчання обрала освітню програму другого (магістерського) рівня вищої освіти «Соціально-психологічна  реабілітація» в НУБіП України. Вважає своїм покликанням допомагати людям, адже це велике щастя.

- Звідки дізналася про НУБіП України?

- Обираючи заклад вищої освіти, я вивчала різні інформаційні джерела, зокрема, соціальні мережі Facebook та Instagram,  офіційні сайти найпрестижніших університетів України. Спілкуючись зі знайомими, які навчались в  НУБіП України, я твердо вирішила продовжити навчання на гуманітарно-педагогічному факультеті і здобути фах вчителя-реабілітолога.

- Чому обрали спеціальність «Соціально-психологічна  реабілітація»? 

- Мій вибір визначався поширенням соціальної інклюзії в Україні та світі, що зумовило затребуваність професії вчителя-реабілітолога на ринку праці. Саме вчитель-реабілітолог надає комплексну допомогу дітям та дорослим з особливими освітніми потребами з усунення чи максимально можливої компенсації соціальних і психологічних обмежень життєдіяльності, відновлення і збереження здоров’я, корекцію психічних процесів, соціальних і трудових навичок, створення умов для їх  інтегрування в соціум.

- Які Ваші мрії та плани на майбутнє?

- Найперше – це вступити на навчання до гуманітарно-педагогічного факультету, оволодіти знаннями і уміннями задля якісного виконання професійних функцій в закладах реабілітаційного спрямування та  інклюзивно-ресурсних центрах, щоб допомогти кожній дитині чи дорослому відчути себе повноправним членом суспільства. 

- Які маєте досягнення у навчанні?

- Постійно брала участь в науково-практичних конференціях, семінарах, майстер-класах, присвячених проблемі надання психолого-педагогічних і корекційно-розвивальних послуг. 

- Дякуємо за вибір.  Успіхів та здійсненні мрій! 

Розмову вели
Молоденкова Наталія Андріївна, бакалавр з дошкільної роботи
Демченко Ірина Іванівна, та професор кафедри соціальної роботи та реабілітації 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook