Всеукраїнський Олімпійський день

11 червня 2021 року

У парку культури та відпочинку ім. Т. Г. Шевченка відбулося масштабне спортивне свято - Всеукраїнський Олімпійський день.

У рамках заходу: пробіг учасників – від дошкільнят до ветеранів, спортивні активності, вікторина та конкурс малюнку на олімпійську тематику, інші заходи з метою популяризації здорового способу життя та поширення олімпійського руху.

Організацію та проведення заходу традиційно здійснює Відділення НОК України в Рівненській області, за підтримки управління молодіжної політики та спорту департаменту розвитку адміністративних послуг, соціальної, молодіжної політики та спорту Рівненської обласної державної адміністрації, управління у справах сім’ї, молоді та спорту та управління освіти Рівненського міськвиконкому, обласного і міського центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та Федерації легкої атлетики Рівненської області.

Викладачі фізичного виховання ВСП «РФК НУБіП України» також прийняли активну участь у цьому заході. Вони були учасниками забігу на довгу дистанцію. Своїм прикладом викладачі хотіли надихнути студентів на здоровий спосіб життя і до щоденних занять фізичною культурою і спортом.

Людмила Бойко, викладач

Джерело: https://sfera-tv.com.ua/news/u-rivnomu-vidznachili-olimpiyskiy-den-video-81921

https://www.facebook.com/watch/live/?v=1045780419285989&ref=watch_permalink

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook