ГОЛОВИ ПРОФБЮРО ВІДВІДАЛИ СОТ «АКАДЕМІЧНИЙ» ТА НАДАЛИ СВОЇ ПРОПОЗИЦІЇ ЩОДО УДОСКОНАЛЕННЯ ЙОГО ФУНКЦІОНУВАННЯ

11 червня 2021, 13:57

  Зважаючи на те, що в університеті найближчим часом переважна більшість працівників матиме змогу піти у планову відпустку, а відповідно подбати про власний відпочинок разом із членами своєї родини, профком НУБіП України зініціював поїздку голів профбюро інститутів, факультетів та структурних підрозділів до СОТ «Академічний» у місті Чорноморськ. Метою поїздки було ознайомлення членів профкому із станом матеріально-технічної бази, умовами проживання, інфраструктурою території, станом пляжу та об’єктів харчування.

 

 

    Така поїздка дозволить головам профбюро бути носіями актуальної інформації щодо будь-яких питань з організації відпочинку в таборі, яку б вони оперативно доносили до членів профспілки своїх підрозділів. Крім того учасники поїздки були спрямовані на детальний аналіз поточного стану організації відпочинку у таборі з метою внесення раціональних пропозицій щодо вдосконалення його роботи.

 

 

 

  Члени профкому приїхали до табору не з порожніми руками, а як і годиться із подарунками. Зокрема для покращення комфорту проживання працівників НУБіП України та членів їх сімей, профком закупив 20 електричних чайників, які були передані керівництву бази відпочинку. Профспілкова організація постійно приділяє увагу щодо покращення умов проживання у таборі відпочинку. Так у попередні роки були закуплені холодильники, бойлери, матраци та інший інвентар.

 Програма робочої поїздки включала низку заходів, а саме:

  - ознайомлення з розміщенням будиночків на території бази;

  - ознайомлення з особливостями планування та облаштування 2-х, 3-х, 4-х місних будиночків та забезпечення у них санітарно-гігієнічних умов;

  - ознайомлення з можливостями організації власного харчування у будиночках, наявним кухонним інвентарем і посудом, умовами приготування страв та зберігання харчів.

 

  Окремим пунктом програми робочої поїздки було відвідування головами профбюро верхньої території табору, яка наразі перебуває в стані активної реконструкції. На цій території в найближчому майбутньому планується спорудження нових будинків та облаштування стоянки для автомобілів,  яка задовольнить потреби усіх хто приїде власним транспортом на відпочинок.

 

 

   Усі члени робочої поїздки були приємно вражені позитивними змінами, які відбулися в СОТ «Академічний» упродовж останнього часу. Безумовно це стало можливим завдяки злагодженій системній роботі ректорату на чолі із ректором Ніколаєнком Станіславом Миколайовичем, відповідних служб університету, працівників табору та багатьох інших, хто доклав до цього багато зусиль.

  У свою чергу, ознайомившись із усіма аспектами організації відпочинку на СОТ «Академічний» як то кажуть «на свіже око», члени профкому висловили багато пропозицій та побажань щодо вдосконалення організації відпочинку, зокрема облаштування будинків, території, умов проживання.

  В цілому, за результатами робочої поїздки членів профкому НУБіП України були сформовані такі узагальнені  пропозиції щодо удосконалення роботи СОТ «Академічний»:

1.       Облаштувати дитячий майданчик із комплексом відповідного обладнання (гірки, міні карусель, гойдалки тощо). Бажано комплексне спеціалізоване рішення від виробників такого обладнання.

Місце розташування – біля існуючих турніків.

2.       Облаштувати мангальну зону із накриттям з можливістю одночасного приготування відповідних страв на 5 локаціях.

Місце розташування – на території нині існуючого приміщення душових кабін.

3.       Облаштувати відпочинковий майданчик під накриттям з місцями для сидіння, столиками та проекційним екраном (телевізором) для спільного перегляду долрослими та дітьми розважальних програм (мультфільмами, трансляції футбольних матчів, пізнавальні програми тощо).

Місце розташування – існуючий фундамент із бетонних блоків.

4.       Облаштувати місце для миття ніг після відвідування пляжу з метою запобігання потрапляння піску у систему каналізації будиночків та її забиття.

Місце розташування – біля баків із пожежними ємностями

5.       На зміну застарілих будиночків з номерами 41, 42, 43, 49 передбачити побудову декількох нових 2-х місних з метою задоволення потреб у відпочинку сімей із 2-х осіб.

Руслан Любар

заступник голови профкому НУбіП України

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook