Анна Петренко: Чому я йду до магістратури «Економічна кібернетика» Національного університету біоресурсів і природокористування?

14 червня 2021 року
  • Анна, розкажіть, будь ласка, про себе.

— Я, Петренко Анна, студентка 4 курсу освітньої програми «Економічна кібернетика». Зараз закінчую бакалаврську роботу та готуюсь до ЄВІ з іноземної мови.

  • Чому Ви вирішили вступати до магістратури?

— На даний момент, якщо ви хочете розвиватись у будь-якій сфері та бути кваліфікованим працівником, а в майбутньому і керівником відділу, то вам потрібна магістратура. Диплом магістра показує вашу кваліфікацію, вміння вчитись, вибирати сферу знань та розвиватись в ній. Не всі сфери потребують магістратури, але якщо ви амбіційна людина, то через 5 чи 10 років вона все одно знадобиться.

  • Чому Ви обрали освітню програму «Економічна кібернетика»?

— Я вибрала магістерську програму «Економічна кібернетика», оскільки хочу поглибити знання в цій сфері діяльності. Магістратура для мене це повторення та поглиблення вже здобутих знань та вивчення чогось нового.
     Мій пріоритет у виборі зупинився на факультеті інформаційних технологій. ФІТ розвивається, як в плані викладацького складу, так і в плані технічної складової. Покращення лабораторій та обладнання. Створення території для студентів, де можна попрацювати чи відпочити між парами та використати безкоштовний Wi-Fi факультету.

  • Дякую, Анно, що знайшла час для розмови та поділилася своїми мріями.

Розмову вів професор
кафедри економічної кібернетики
А.В. Скрипник

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook