Плаксюк Назар з Київщини: Біотехнологія –професія, яка вирішить долю людства!

11 червня 2021 року
Факультет захисту рослин, біотехнологій та екології

 

Назаре, розкажи, будь ласка, про себе

Мене звати Назар Плаксюк я навчаюсь в Київській гімназії східних  мов №1 міста Києва.  Я люблю грати баскетбол. Цікавлюсь генетикою та психологією.

Чим зацікавила тебе спеціальність біотехнологія?

Можливо це наївно, але мені цікава біотехнологія можливістю створювати та вирощувати нові форми рослин, надавати культурі певних властивостей та ознак, досліджувати поведінку організмів за різних обставин. Я взагалі вважаю що біотехнологи можуть розв’язати низку проблем людства пов’язаних з нестачею їжі та корисних копалин. Для мене знання в біотехнології дорівнюють знанням по штучному інтелекту, вони відкривають широкі можливості для забезпечення розвитку, комфорту та безпеки життя людей.

Які предмети будеш здавати на ЗНО?

‒ Звичайно біологію. Додатково я відвідую підготовче відділення НУБіП та вже взяв участь Олімпіадах з біології та математики. Скажімо так, ретельно готуюся до вступу у виш.  Я знаю на скільки важливий правильний вибір пріоритету при вступі, тому НУБіП України  – пріоритет №1

 

Чому саме НУБіП?

Вважаю цей виш достойним закладом освіти в якому працюють досвідчені професійні викладачі, Університет має хорошу базу та давню історію, чув хороші відгуки про університет і від викладачів інших відомих в Україні вузів тому думаю позитивна думка конкурентів має велике значення. Вважаю свій вибір вірним хоча б тому що аграрний сектор на сьогоднішній день є бюджетоутворюючим в Україні, тому кваліфіковані працівники будуть завжди в ціні.

 

Які найближчі плани на майбутнє?

Найближчі плани вступити на обрану спеціальність, здобути знання та практичні навички, потрапити в баскетбольну команду університету та насолоджуватися студентством наступні 6 років.

 

Розмовляв заступник декана

Петро Дрозд

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook