«КИЇВСЬКІ КАШТАНИ» КВІТНУТЬ НОВИМИ ПЕРЕМОГАМИ

20 травня 2021, 10:00

 «КИЇВСЬКІ КАШТАНИ» КВІТНУТЬ НОВИМИ ПЕРЕМОГАМИ

         Студії естрадного співу «Voytvoice» є чим гордитися. ЇЇ учасники – неодноразові переможці Всеукраїнських і міжнародних конкурсів і фестивалів. Минулого року вони принесли студії визнання – звання «народна». Та саме минулого року значна частина студентів - учасників студії випустилася з лав університету, тому підтверджувати рівень стало нелегко. 
         На щастя, багато нових студентів першого курсу  та магістрів першого року навчання виявили бажання навчатися вокальній справі. Хоча  заняття велися переважно у дистанційному режимі, але це ніяк не знизило якість навчання і зацікавленість у результаті.
         Так, результатом сумісної наполегливої праці став диплом другого ступеня Міжнародного фестивалю «Київські каштани» магістра гуманітарно-педагогічного факультету Дмитра Шевчука
         У цьому яскравому заході студія брала участь не вперше. Але цього разу мені самій захотілося показати вихованцям, що завжди треба прагнути до вершин, тому і я взяла участь у конкурсі. Приємно, що мої старання журі визнало: думаю, ГРАН-ПРІ керівника надихатиме моїх вихованців на подальші перемоги! 
 
 
Ірина Войтюк, керівник студії «Voytvoice»

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook