Аспіранти, здобувачі третього освітнього ступеня прослухали лекції на тему Особливості небезпечних захворювань тварин та антибіотикорезистентність в сучасних умовах

3 червня 2021, 23:08

   3 червня об 11:00 здобувачі третього освітнього рівня доктора філософії прослухали лекції на тему: "Особливості небезпечних захворювань тварин та антибіотикорезистентність в сучасних умовах». Лекцію читав голова ради роботодавців факультет ветеринарної медицини д.вет.н., професор, директор Інституту ветеринарної медицини НААН України  Ничик Сергій Анатолійович.


   Окрім аспірантів, котрі навчаються на ОНП «Заразна патологія» до лекції долучилися Гарант ОНП, доцент Марина Галат, завідувач кафедри епізоотології, мікробіології та вірусології, доцент Володимир Мельник, професор Віталій Недосєков, доцент Олександр Мартинюк.


   Під час лекції доповідач ознайомив слухачів з основними викликами, які постають перед нами через поширення інфекційних хвороб та особливо гостро зосередив увагу на використанні протимікробних препаратів.


   Ничик С.А. запросив аспірантів до співпраці. Розповів про нове обладнання, яке було придбане Інститутом ветеринарної медицини для проведення наукових досліджень, особливо що стосується молекулярно-генетичних досліджень. У такій співпраці зацікавлені виявилися і присутні на лекції НПП, які подякували лектору за цікаву доповідь та прийняли його запрошення до співпраці.

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook