НУБіП України, розпочинаємо вакцинацію!

2 червня 2021 року
     02 червня 2021 року відбулось чергове засідання Оперативного штабу НУБіП України з профілактики коронавірусних захворювань та упередження їх розповсюдження, який очолює проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку, академік Кваша Сергій Миколайович, на якому було прийнято рішення, про початок вакцинації проти захворювань на коронавірусну інфекцію COVID-19 у НУБіП України.

     У комунікації з КНП «Київська міська клінічна лікарня №10» університету було виділено близько 200 вакцин Pfizer-BioNTech. Дана кількість вакцин далеко не забезпечує повністю потребу всіх бажаючих отримати щеплення в НУБіП України, але це тільки перший етап, за ним будуть інші.

     Оперативним штабом було прийнято рішення, що першочергово отримають щеплення ті працівники НУБіП України, які забезпечують життєдіяльність університету: приймальна комісія, деканати, студентське містечко, університетські служби та інші.

     Вакцинація буде проходити 03.06.2021 року з 10.00 до 18.00 у гуртожитку №11 НУБіП України силами співробітників КНП «Київська міська клінічна лікарня №10».

     За довідками звертатись у приймальню проректора з науково-педагогічної роботи та розвитку за тел.: 527-84-11.

Олексій Мельник,
член оперативного штабу,
Голова Первинної профспілкової
організації студентів і аспірантів

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook