Здобуто призове місце у Міжнародній конференції!

2 червня 2021 року

Співробітники кафедри ветеринарної гігієни ім.професора А.К.Скороходька приймали участь у IX Міжнародній науково-практичній конференції «Органічне виробництво і продовольча безпека», яка відбулася 27-28 травня 2021 року у Поліському національному університеті (м. Житомир).
На конференції були розглянути питання: проблеми і перспективи розвитку органічного виробництва; роль органічного виробництва у формуванні продовольчої безпеки; органічні технології виробництва в агрономії; особливості виробництва органічної тваринницької продукції; маркетинг органічної продукції; роль системи вищої освіти у підготовці фахівців з органічного виробництва; біоенергетичні системи в аграрному виробництві; фінансово-економічні проблеми розвитку органічного виробництва.

За результатами роботи конференції було визначено найкращі публікації. Так, III місце зайняла стаття завідувача кафедри Марії Кучерук та здобувача ОС «Магістр» Марини Зиміної «Переваги використання органічних продуктів у повсякденному житті».

Вітаємо авторський колектив і бажаємо подальших успіхів!

Яскравий букет "Гавайські квіти" — замовити букет з доставкою в Київ,  Львів, Одесу, Дніпро, Харків та по всій Україні - Flowers.ua

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook