Закінчення екзаменаційної сесії та початок виробничої практики – теми для обговорення з магістрами 1-го року навчання «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами»

2 червня 2021 року

 31 березня 2021 року відбулась зустріч наставника групи магістрів 1-го року навчання «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» факультету аграрного менеджменту Тетяни Власенко та керівника виробничої практики від кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Анни Дергач зі студентами. Серед головних тем обговорення – підведення підсумків екзаменаційної сесії та проходження студентами виробничої практики на підприємствах.

Тетяна Олексіївна підвела підсумки навчального 2020-2021 року, окремо зупинившись на питанні підготовки магістерських робіт. Також було обговорено плани на майбутній навчальний рік та інші організаційні моменти як освітнього процесу та проходження виробничої практики, так і проведення канікул.

Під час проведення Інструктажу з питань організації та проведення виробничої практики Анною Вадимівною було наголошено на термінах проходження практики та звітування, окреслено основні завдання для студентів та правила оформлення звітів і щоденників з практики. Також керівник практики звернула увагу магістрів на необхідності дотримання санітарних норм, техніки безпеки та правил внутрішнього розпорядку на підприємствах під час проходженні практики.

 

Не дивлячись на онлайн формат зустрічі, між викладачами і студентами було налагоджено живе спілкування, в ході якого всі отримали відповіді стосовно питань, які їх турбували.

 

Тетяна Власенко,
доцент кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook