ВІДКРИТТЯ СУЧАСНОЇ ЛАБОРАТОРІЇ WEB-ТЕХНОЛОГІЙ ТА WEB-ДИЗАЙНУ ПРИУРОЧЕНЕ 123 РІЧНИЦІ НУБіП УКРАЇНИ!!!

31 травня 2021 року

 1   Адміністрацією інституту та науково-педагогічними працівниками навчального закладу постійно приділяється значна увага щодо покращення матеріально-технічної бази лабораторій факультетів та інституту в цілому.

   В 2019 році за підтримки та сприяння директора інституту проф. Мирона ЖИБАКА зусиллями професорсько-викладацького складу факультету енергетики та електротехніки ліцензовано нову спеціальність  122 «Комп’ютерні науки» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, яка на сьогоднішній день користується попитом в сфері ІТ-технологій, програмування, адміністрування баз даних, комп’ютерного дизайну, створенням сайтів, керування контентом тощо  (наказ МОН України №975-л від 30.10.2019р.). 

23    Відкриття розпочалось із урочистого перерізування стрічки директором інституту Мироном ЖИБАКОМ та завідувачем лабораторією Володимиром КАЧУРІВСЬКИМ. На заході були присутні адміністрація інституту, декани факультетів, науково-педагогічні працівники та завідувачі кафедр факультету.

   Продовжив відкриття отець Володимир освяченням лабораторії.   

46     Директор інституту відмітив, що у новоствореній лабораторії продуманий цікавий та сучасний дизайн, в якій буде комфортно та зручно проводити заняття, а також побажав колективу факультету не зупинятись на досягнутому та працювати над створенням подібних авдиторій та лабораторій.  

75

   У своєму виступі декан факультету енергетики та електротехніки Василь БУНЬКО наголосив, що при створенні даної лабораторії значну увагу приділено ремонтним роботам для внутрішнього дизайну та інтер’єру, розробці електроживлення робочих місць, комунікацій мережі Інтернет, наповненню мультимедійними пристроями, новими комп’ютерами з виходом в систему Інтернет, програмному забезпеченню тощо.

89     Доцент Володимир КАЧУРІВСЬКИЙ зазначив, що лабораторія web-технологій та web-дизайну дозволить проводити навчальні заняття для здобувачів вищої освіти в межах освітніх програм підготовки фахівців зі спеціальностей 122 «Комп’ютерні науки» і 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка». При вивченні спеціальних фахових дисциплін: «Комп’ютерні мережі та адміністрування», «Організація баз даних», «WEB-технології та WEB-дизайн», «Крос-платформне програмування», «Технології комп’ютерного проектування», «Моделювання та програмування мікроконтролерів», «Математичні задачі в енергетиці», «Цифрові системи керування» здобувачі мають можливість використовувати програмні продукти Workbench, системи керування контентом Joomla та Wordpress, а також мови програмування Visual С++, Python, PHP тощо.    

10   Адміністрація факультету щиро вдячна директору інституту, адміністративно-господарській службі та викладачам факультету за допомогу і сприяння у створенні сучасної лабораторії для ефективного навчання та професійного розвитку молоді нашого інституту.

Старший викладач кафедри енергетики і автоматики

Микола ПОТАПЕНКО

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook