УРОЧИСТА АКАДЕМІЯ ПРИСВЯЧЕНА 123-Ї РІЧНИЦІ НУБІП УКРАЇНИ

28 травня 2021 року
     28 травня 2021 відбулася Урочиста Академіяприсвячена 123-ї річниці НУБіП України (офлайн-онлайн) за участю представників законодавчої, виконавчої влади, міжнародних партнерів, поважних випускників та членів Вченої Ради, наглядової ради, ради роботодавців та відокремлених підрозділів університету.

    З вітальною доповіддю до учасників Урочистостей звернувся звернувся ректор Університету академік Станіслав Нікролаєнко. З черговою річницею професорсько-викладацький і студентський колектив привітали гості свята – закордонні партнери і університети (США, Німеччини, Франції, Польщі), представники Ради роботодавців, Наглядової ради, Президенти Національної академії аграрних наук та Національної академії педагогічних наук України, випускники, представники державних органів влади та громадськості, відокремлених підрозділів (інститути, коледжі), навчально-дослідних господарств.

    Педагогічний колектив коледжу був присутній на Академії онлайн, приєднується до привітань і зичить славній університетській родині й надалі гідно продовжувати культурно-просвітницькі та наукові традиції. Професійних здобутків Вам, миру, здоров’я, щастя, добра!

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook