Get`Men на “Рок Булаві 2021»

20 травня 2021 року

 Get`Men на “Рок Булаві 2021»

Нещодавно на базі розважального закладу «Volume» відбувся перший відбірковий тур фестивалю «Рок Булава 2021», в якому взяла участь  мистецька студія «Сім сходинок», а точніше, вокально-інструментальний гурт Get`Men, що знаходяться під чуйним керівництвом та наставництвом доцента кафедри культурології Заслуженого артиста України Романа Рудого.

До складу гурту входять старшокурсники факультету інформаційних технологій: Владислав Харченко, Артем Андрійчук, Олександр Захарченко, Кароліна Кузнюк та Клінтон Агу - студент 1 курсу факультету харчових технологій.

 

 

Команда виконала авторські пісні “Назавжди”, “Знаєш”, “Намалюй”, “А може, це любов”, “Ти нічия”. З перших акордів глядачі були вражені драйвовим піднесеним настроєм, яким заряджали молоді артисти, - так відгукувалися про нас найприхильніші фанати. Тож за результатами конкурсу наша команда пройшла у другий тур.

 

 

 

Другий тур відбору на фестиваль відбудеться 30-го травня 2021 року у закладі «Volume Club» о 18:00. Запрошуємо всіх, хто бажає, підтримати наших старшокурсників. Перемога у другому турі дозволить їм вийти на сцену фестивалю вже у червні цього року.

 

 

А поки що вітаємо гурт Get`Men та їх наставника Романа Рудого з перемогою на шляху до успіху, бажаємо зайняти своє місце на Всеукраїнській рок-арені, а ще - нескінченного творчого натхнення!

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook