РОМАН РУДИЙ – ЛАУРЕАТ «ДЗВОНІВ ЧОРНОБИЛЯ-2021»

4 травня 2021 року

 РОМАН РУДИЙ – ЛАУРЕАТ «ДЗВОНІВ ЧОРНОБИЛЯ-2021»

Щороку напередодні річниці трагедії на Чорнобильській АЕС під егідою Української асоціації «Чорнобиль» проходить Всеукраїнський фестиваль «Дзвони Чорнобиля». Враховуючи епідеміологічну ситуацію в країні, цьогоріч він проходив онлайн, проте був досить масштабним – у ньому взяли участь 327 учасників з усіх областей України та міста Києва.
 
 
 
 
На спільному засіданні журі фестивалю, головою якого є народний артист України (в недалекому минулому заступник командувача внутрішніх військ МВС України, учасник ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС 1 категорії, активний представник Буковинського земляцтва) Мар’ян Ілліч Гаденко, та оргкомітету фестивалю під головуванням керівника Української асоціації «ЧОРНОБИЛЬ» органів та військ МВС генерала внутрішньої служби України Василя Васильовича Дурдинця було розглянуто питання про визначення лауреатів і дипломантів.
 
 
 
 
 
 
Приємно, що доцент кафедри культурології заслужений артист України Роман Антонович Рудий став лауреатом фестивалю у номінації за кращу патріотичну пісню. Вітаємо!
 
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook