БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ ВПИСУЄ РЯДОЧКИ ДО 123 СТОРІНКИ НУБІП УКРАЇНИ

28 травня 2021 року

 

23ВИТАЙ АЛЬМА-МАТЕР!!!
VIVAT, НУБіП, VIVAT!!!
 
 

Що може бути прекрасніше за творіння людини? Що може бути важливіше досягнень поколінь? Свято, яке поєднує і велич, і красу, і родинність, і спільне щастя перемог та звершень. А найбільша гордість - можливість бути творцем величної історії величного УНІВЕРСИТЕТУ, немов би пером вписати рядочки до священної старовинної книги. Цьогоріч Національний університет біоресурсів і природокористування України святкує свою 123-тю річницю, звершує свято, яке сколихує торжеством всю країну, від заходу до сходу. Адже 123 роки - це не просто дата, це кагорти досягнень та розбудови крізь історичні періоди та епохи, це сила і потужність, це міжнародний авторитет та лідерські позиції в Україні, це, зрештою, велика клопітка праця цілих поколінь науковців, світочів науки та праці, кращих з кращих студентів та викладачів, команди, університетської родини.

У свою чергу ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України» у цей святковий час палко запалав цим вогнем торжества. Варто зазначити, що у цьому вирі живемо цілий тиждень, бо присвячений він нашій Альма-Матер.

1920221821

В ході святкування - засідання Ради роботодавців відділення економіки та прикладної екології, що відбулося 26 травня, до участі у якому були запрошені діючі члени ради роботодавців:

  • Мирослав ЛЕХІЦЬКИЙначальник ВАТ «Тернопільобленерго» Бережанський РЕМ;
  • Роман КОРНЕЛЮКкеруючий Бережанським відділенням ПАТ КБ «ПриватБанк»;
  • Володимир ЦЕПЛІЦЬКИЙкеруючий відділенням ТВБВ №10019/032 ПАТ "Державний ощадний банк України";
  • Іван БОЙКОкерівник ТОВ «Жива земля Потутори»;
  • Богдан ДУБІНСЬКИЙдиректор Бережанського районного центру зайнятості та новозалучені члени ради роботодавців;
  • Надія БУРШТИНСЬКАначальник Бережанської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Тернопільській області;
  • Павло КУЗІВдиректор аудиторської фірми;
  • Світлана ТИХАкеруюча продажами Тернопільської філії АТ «СГ «ТАС»;
  • Євген ЗДЕБСЬКИЙголова Нараївської ОТГ.

Цей захід став справжнім достовірним джерелом нашої значимості та перспективності, адже в цілому рада вкотре підтвердила, що студенти, які навчаються у родині НУБІП є потрібними та знаковими на ринку праці як сучасні, кваліфіковані, якісні фахівці. Потрібні Бережанщині, необхідні Україні!

6785

Цього ж дня, студенти та викладачі організували велопробіг задля популяризації здорового та активного способу життя. Цим спортивним дійством ми не просто «завдали драйву» свята, але й мали можливість продемонструвати, що наш університет, наша родина завжди була, є і буде енергійною, молодою, активною і, незважаючи на вік, досвід і обставини, ми завжди летимо вперед до своїх цілей.

15161714

Завжди радість та гордість, коли розбудовуємось. 27 травня ми не просто святкуємо, але й звершуємо. Зранку о 9.30 год. відбулось урочисте відкриття біостаціонару з вирощування декоративно-прикладного матеріалу (база навчальної практики спеціальності 206 «садово-паркове господарство», де здобувачі освіти матимуть можливість набути практичні навички з дисциплін «розсадники декоративних культур», «квітникарство», «дендрологія», «ґрунтознавство», «гідротехнічні споруди садів і парків», «захист рослин».

139101112

Працюючи в гуртковій роботі, зводячи свою роботу до нових конструювань, досліджень, крокуючи стежинами наукового розвитку, провідні викладачі коледжу й активісти-студенти 28 травня (за доброю традицією) змонтували намет та організували виставку експонатів студентських наукових гуртків.

1234

З любов`ю та світлом цього ж дня студентська організація коледжу презентувала фотовиставку «Я ЛЮБЛЮ БФК», де наші здобувачі освіти у форматі фотоколажів неабияк завзято представили цікаві навчальні будні. Вони наша гордість, наші світочі, наша історія, що твориться кожного дня у зоряному родинному колі.

Ми завжди переконуємось, що кожен наш день - це свято. Попри нові виклики та перепони, ми здобуваємо нові перемоги та досягнення, попри тривоги та робочі емоції, ми радіємо посмішкам долі, попри буденність життя у маленькому містечку Бережани, ми творимо велику історію. Бо ми і є частиною тієї історичної слави української науки та праці, великої минувшини та світлого інноваційного майбутнього. Ми велика родина Національного університету біоресурсів і природокористування України. Це наше спільне свято, яке стає сторінками нашої історії, а в несвяткові дні є додатковими гарантами якості нашої освіти та комфорту й ефективності освітнього процесу. Це наша праця, яка помандрує з нами у наступні покоління студентів, майбутніх хороших фахівців та будівників економіки держави.

Ще раз вітаємо всю університетську спільноту з цією знаменною подією!

Геніальних ідей, легкої реалізації та здобутків у всіх спеціалізованих галузях!

Галина Процик
Заступник директора з виховної роботи
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook