Забезпечення якості освітнього процесу та зміцнення матеріально-технічної бази – основні пріоритетні цілі діяльності ВСП Університету на найближчий період

26 травня 2021 року
     25.05.2021 р. відбувся візит делегації від університету під керівництвом проректора з науково-педагогічної роботи Василя Шинкарука до відокремлених структурних підрозділів університету «Бобровицький фаховий коледж ім. О. Майнової», «Ніжинський фаховий коледж», «Ніжинський агротехнічний інститут».

     Метою відвідин було ознайомлення з матеріально-технічною базою підрозділів, зустрічі з викладацькими та студентськими колективами. На зустрічах відбувалося обговорення нагальних проблем, які турбують викладачів і студентів інституту та коледжів, а також відзначалися основні завдання, які стоять перед колективами у найближчий період. Проректор наголосив на важливості забезпечення якості освітнього процесу, в тому числі й стосовно організації практичного навчання. Також було відзначено про важливість розвитку співпраці з роботодавцями та залучення їх до зміцнення матеріально-технічної бази закладів, а також закцентовано увагу на реалізації заходів щодо успішного проведення вступної кампанії 2021 року.
 
     Під час зустрічей проректор Василь Шинкарук також наголосив на вагомих здобутках університету та системи відокремлених структурних підрозділів, привітав усіх з нагоди 123-ї річниці НУБіП України.
 
     Делегацією здійснено огляд матеріально-технічної бази закладів.
 
     У рамках відвідин делегації університету було проведене опитування учасників освітнього процесу та науково-педагогічних (педагогічних) працівників щодо організації навчання та інших сфер діяльності відокремлених структурних підрозділів, результати якого дозволять визначити основні проблемні питання у роботі колективів та нададуть можливість розробити комплекс заходів з подальшого вдосконалення освітнього процесу та зміцнення матеріально-технічної бази.
 
Василь Лопушняк,
начальник відділу регіонального розвитку,
координації діяльності ВСП,
дистанційної освіти та заочного навчання

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook