КОМАНДА ФАКУЛЬТЕТ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ ЗАЙНЯЛА ТРЕТЄ МІСЦЕ У ЛЕГКОАТЛЕТИЧНІЙ ЕСТАФЕТІ «ГОЛОСІЇВСЬКЕ КІЛЬЦЕ»

25 травня 2021, 17:55

25 травня 2021 року (вівторок) відбулися змагання 64-ої спартакіади студентів НУБіП України 2020-2021 навчального року з 10-ти етапної легкоатлетичної естафети «Голосіївське кільце», присвячене 123 річниці заснування університету. Старт і фініш відбувались на стадіоні навпроти навчального корпусу №3.

Командна естафета складалася з 7 чоловічих і 4 жіночих етапів, траса естафети проходила по колу, загальна довжина траси становила близько 3250 метрів, довжина окремих етапів сягала від 230 до 470 метрів.

Разом зі студентами у естафеті взяли участь науково-педагогічні, наукові працівники і співробітники НУБіП України, які подолали кросову дистанцію 1200 метрів навколо ботанічного саду НУБіП України. Старт і фініш відбувався навпроти навчального корпусу №3.
Варто відмітити команду факультету ветеринарної медицини в складі Іванни Орел, Даниїла Куртея, Олександри Ткачук, Віталія Дідика, Вадима Прокопчука, Володимира Попаденця, Богдана Носова, Євгенія Атрощенка, Ольги Гнатюк, Максима Пильгуну, які посіли 3 місце. Це вже другий раз поспіль, коли команда факультету ветеринарної медицини займає призове місце на таких змаганнях.


Вітаємо переможців і дякуємо всім учасникам факультету ветеринарної медицини, які взяли участь в змаганнях, та бажаємо подальших перемог і не зупинятися на досягнутому.
Дякуєм вболівальникам за підтримку учасників та організаторам  - за проведене змагання на високому рівні.
 

Відповідальний за спортивно-масову роботу
факультету ветеринарної медицини Т. Савчук


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook