Мистецтво бути успішним

24 травня 2021 року

 IMG 0568          20 травня в читальному залі наукової бібліотеки інституту відбувся семінар на тему: «Мистецтво бути успішним» за участю студентів випускових курсів спеціальностей «Економіка», «Агроінженерія» та "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка", провідної фахівчині з профорієнтації Бережанської районної філії Тернопільського обласного центру зайнятості Ірини Васенко, заступниці директора з навчальної та навчально-методичної роботи Степанії Білик, завідувачки навчального відділу Галини Христенко, директорки наукової бібліотеки Оксани Качмар, декана агроінженерного факультету Ігоря Чвартацького, заступника декана Олега Кирика.    

    Приємно відзначити, що семінар проведений у рамках заходів, присвячених 123-річниці НУБіП України.

IMG 0581    На початку семінару з вітальним словом до учасників звернулася Степанія Білик, зазначивши, що на сьогоднішній день для молодих людей є всі можливості навчитися визначати пріоритети, планувати, наполегливо працювати, дізнаватись більше, ставити цілі та досягати успіху у навчанні, а в майбутньому – в кар’єрі. Для того, щоб стати успішним – важливо мати реальну мету, якої можна досягти, визначивши етапи на шляху до її здійснення. Важливо також знати, які засоби знадобляться для її досягнення. І не сходити з цього шляху попри всі невдачі та помилки.

IMG 0576       Гостя заходу Ірина Васенко виступила із цікаво представленою доповіддю на тему: «Мистецтво самопрезентації». Зокрема розглядалося питання: як правильно скласти резюме для початківців. Особлива увага була звернена на професійні і особистісні навички  молоді, пріоритетні  на ринку праці. До переваг молодих фахівців слід віднести: бажання діяти, пізнавати нове, здатність легко пристосовуватися до різних ситуацій, цілеспрямованість, прагнення до успіху та визнання, а основним недоліком є відсутність професійного та життєвого досвіду. Саме тому наголошено, що в такому випадку основними розділами при написанні резюме є: професійна мета ключові навички, освіта, розповідь про себе, особисті якості. Також доповідачка детально презентувала особливості, окремі поняття та погляди для складання резюме, загальноприйняті норми, а також висновки із досвіду власної роботи, які нікого не залишили байдужими.

   Під час  проведення семінару його учасники мали можливість задавати питання і подискутувати в контексті теми працевлаштування і вміння самореалізації.

IMG 0572IMG 0566       На завершення заходу директорка наукової бібліотеки Оксана Качмар представила виставку присвячену 123-річниці НУБіП України, а заступниця директора Степанія Білик провела екскурс в історію Університету та розповіла про основні віхи розвитку та досягнень нашого базового закладу.

Галина Христенко,
завідувачка  навчального відділу

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook