Ура! Студенти – харчовики повернулися до смачних занять в стінах рідних лабораторій

24 травня 2021 року

     21 травня 2021 року в лабораторії факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК відбулося чергове лабораторне заняття з дисципліни «Загальні технології харчових виробництв».

   Викладачі кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів Олена Очколяс, Микола Ніколаєнко та Анастасія Іванюта разом із студентами дослідили якість пшеничного, житнього і гречаного борошна та визначили якість різних видів хліба.

    Олена Очколяс розповідала як правильно проводити органолептичну оцінку борошна за основними органолептичними та фізико-хімічними показниками. Студенти з цікавістю працювали над визначенням запаху, смаку, кольору та хрускості різних видів борошна, порівнювали результати своїх досліджень, робили висновки. 

 

    Микола Ніколаєнко ознайомив студентів з асортиментом хлібобулочних  виробів, особливостями їх випікання, продемонстрував як правильно визначати сенсорні показники якості хліба та  разом із студентами досліджували масову частку вологи та пористість.

     Студенти отримали задоволення після таких насичених, цікавих лабораторних робіт. Дуже раді, що нарешті після тривалих онлайн занять вони  можуть власноруч виконувати дослідження, спілкуватися, обмінюватися знаннями!!!

Іванюта Анастасія,

 асистент кафедри технології м’ясних,

рибних та морепродуктів

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook