Студвиїзд. Кажемо «так!» активному відпочинку

24 травня 2021 року
     22-23 травня 2021 року на базі ВП НУБіП "Боярська лісова дослідна станція" проведено "Студентський виїзд" з дотриманням санітарно епідеміологічних вимог. Варто наголосити, що, за сприяння ректора університету Станіслава Ніколаєнка та проректора з науково- навчальної роботи та розвитку Сергія Кваші, подібний захід проводиться в університеті вже не вперше. Цікавим також є те, що цей «захід» не має аналогів серед українських вишів, а тому може вважатися унікальним.

     Традиційно, захід проводиться поблизу ВП НУБіП «Боярська лісова дослідна станція». Долучитися до заходу міг будь-який студент університету, все що потрібно - заповнити анкету. 

     Голова Студентської організації НУБіП України Дмитро Кушпій зазначив, що цей захід об`єднує студентів і є доброю традицією відпочинку на природі. «Це чудова можливість завести нових друзів, провести активно час та просто відпочити на природі. Зараз, у період карантину, це конче необхідно», - говорить Дмитро.

      Облаштоване наметове містечко, посиденьки біля вогнища, справжня польова кухня і неповторна студентська жива атмосфера - саме так провели дві доби студенти. Організатори «виїзду» - члени команди Студентської організації - відповідально підійшли до виконання цієї міссії, (конкурсна програма, план харчування, організація наметового містечка, пошук необхідного обладнання, складання списків бажаючих долучитися до виїзду тощо), дотримуючись при цьому усіх норм безпеки.

      

      До проведення виїзду приєднались проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку, академік НААН України Сергій Кваша і директор Навчально-наукового центру виховної роботи і соціального розвитку Геннадій Ржевський. Всі учасники під час дружньої зустрічи обмінялись враженнями про студентське життя і обговорили плани щодо відзначення 123-ї річниці університету.

     Маємо надію, що славна «виїздна» традиція НУБіП підтримуватиметься і через роки. Адже це загартовує та виховує командний дух!

   Вітаємо Альма-Матір з 123-ю річницею з дня заснування! Ми пишаємось родиною НУБіП України!

Дмитро Кушпій,
голова Студентської організації університету
Маріна Когут,
генеральний секретар СОУ
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook