У МАГІСТРІВ МАГІСТЕРСЬКОЇ ПРОГРАМИ «ВЕТЕРИНАРНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СКОТАРСТВА, ВІВЧАРСТВА ТА КОЗІВНИЦТВА» ПОЧАЛАСЯ СЕСІЯ

20 травня 2021 року

На факультеті ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України 20 травня 2021 року пройшов комплексний іспит з дисципліни «Превентивні ветеринарні технології незаразних хвороб жуйних» магістерської програми "Ветеринарне забезпечення скотарства, вівчарства та козівництва" здобувачів вищої освіти ступеня ОС «Магістр» за спеціальністю "Ветеринарна медицина".
Проведення іспиту відбувалося дистанційно з використанням платформи Webex. Для студентів та комісії здача комплексного іспиту в онлайн-форматі відбувалася не вперше.


Комплексний іспит приймали: Олександр Вальчук – завідувач кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин, кандидат ветеринарних наук, доцент; Віталій Костенко – завідувач кафедри терапії і клінічної діагностики, кандидат ветеринарних наук, доцент; Павло Солонін – кандидат ветеринарних наук, доцент кафедри хірургії і патофізіології імені академіка І.О. Поваженка. Контролюючі заходи здійснював представник деканату, доцент кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин, кандидат ветеринарних наук Юрій Жук.


Проведення комплексного іспиту відбувалося з декілька етапів. Організаційні умови проведення іспиту були обговоренні попередньо на онлайн-консультації на базі Webex.
20 травня 2012 року рівно о 8:30 студенти розпочали складання комплексного іспиту, отримавши на свої електронні адреси білети. Через півтори години студенти надіслали відповіді і комісія приступила до перевірки екзаменаційних робіт. З 13:00 була проведена онлайн-співбесіда за допомогою платформи Webex, на якій студенти додатково відповідали на поставлені екзаменаторами питання.

 

 

 

 
За результатами написаних тестів та проведеної співбесіди 30 % студентів отримали оцінку «відмінно», 50% - «добре», 20% - «задовільно». Іспит пройшов успішно і згідно графіку деканату ФВМ.

Кандидат ветеринарних наук,
доцент кафедри хірургії і патофізіології імені академіка І.О. Поваженка
Павло Солонін

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook