Конференція до Міжнародного Дня землі

27 квітня 2021 року

Формування гуманного ставлення до природи – основне завдання екологічного виховання, яке реалізовується шляхом розвитку в підростаючого покоління співчуття, співпереживання до всіх живих істот на планеті. Виховання активної позиції «захисника та друга» світу природи є основою екологічної культури у здобувачів освіти . Отримані знання про навколишній світ повинні підкріплюватися практичною діяльністю та наочними прикладами. Саме з такою метою 27 квітня 2021 року. з нагоди Міжнародного Дня Землі, в Ірпінському фаховому коледжі НУБіП України викладачі природничих дисциплін провели студентсько-учнівську науково-практичну конференцію «Земля – наш спільний дім».
У роботі конференції взяли активну участь студенти коледжу, учні Ірпінського академічного ліцею НУБіП України, які підготували змістовні доповіді та з інтересом слухали виступи запрошених до участі в заході гостей. Учасниками конференції, зокрема, були також:
- Потьомкін Сергій Юрійович, заступник керівника КП «Ірпіньводоканал»;
- Семко Наталія Григорівна, представник спеціального екологічного підприємства «Рада»;
- Мельник Євгенія Михайлівна, керівник Служби захисту та лікування тварин.
На конференції були розглянуті основні екологічні проблеми, які є на нашій планеті, а також висвітлені питання про стан природнього середовища Приірпіння, переробку вторсировини та її практичне використання, господарську діяльність людини і її наслідки, захист та збереження тварин і птахів Ірпінського регіону.
Виступи учасників містили наукові факти та рекомендації щодо практичного застосування їх у життєдіяльності людини. Особливу активність здобувачі освіти проявляли, задаючи запрошеним гостям конференції питання пізнавального характеру. Головне, що студенти та учні, не байдужі до екологічного стану Землі, пройнялися важливістю бережного ставлення до навколишнього середовища та братів наших менших.

Наталія Смолянчук,
викладач природних дисциплін


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook