Очний іспит «Українська мова за професійним спрямуванням» – це справді свято для студентів і викладачів

14 травня 2021, 17:49

Очні зустрічі надзвичайно цінні сьогодні у науковій спільноті. Наукова весна у НУБіП України неймовірна і прекрасна у кожному куточку університету. Зі святом. Успіхів кожному нашому студенту», – привітав з початком екзаменаційної сесії Кваша Сергій Миколайович, проректор, доктор економічних наук, професор, академік Національної академії аграрних наук, заслужений діяч науки і техніки України.

Відео: https://youtu.be/ZtQILxd9Cvk

«Нам сьогодні вдалося підвищити ефективність та продуктивність онлайн-курсів: лекцій та практичних zoom і як підсумок ми провели очний екзамен для студентів 2 курсу факультету землевпорядкування, – 14 травня 2021 р. Дайте молоді можливість показати свої суперздібності під час локдауну, і приємно здивуєтесь – це справді час змін! Час сильних особистостей! Час розумних і кмітливих! Студенти – молодці! Ми змогли провести повноцінний екзамен. Студенти впоралися із завданнями і отримали відмінні результати роботи. Шана декану факультету професору Тарасу Олексійовичу Євсюкову», – ділиться враженнями екзаменатор, доцент Вероніка Василівна Чекалюк.

«Головне – це заохотити студента до навчання, зацікавити вивчати предмет та займатися самовдосконаленням», – каже доцент кафедри журналістики та мовної комунікації Чекалюк Вероніка Василівна. Ми спробували змусити мозок працювати ефективно на дистанційному навчанні і ми щасливі від того, як нам вдалося налагодити роботу і тепер очна зустріч – це підсумки нашого успіху роботи протягом семестру.

Щорічно весною землевпорядники України у відзначають своє професійне свято, хочемо привітати кожного і побажати бути щасливими попри обставини, попри обмеження, цінуймо кожну мить життя і розвиваймося і нехай бали за знання сприятимуть Вашій кар’єрі.

Ми навчаємося у час змін! Час мудрих і сильних особистостей! Час розумних і кмітливих лідерів!


Тимур Труба
(гурток «Юний журналіст» НУБіП України)

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook