Успішне завершення вивчення дисципліни біоекономіка

12 травня 2021, 17:24
zoom

   12 травня відбувся екзамен здобувачів третього рівня вищої освіти ступеня доктор філософії спеціальностей «Менеджмент», «Економіка» та «Маркетинг» з дисципліни «Біоекономіка». Екзамен приймали д.е.н., доцент кафедри економічної теорії Бутенко В.М. та д.е.н., професор, завідувач кафедри економіки Байдала В.В.

   

   Екзамен став черговим етапом навчання майбутніх науковців, котрі впродовж семестру знайомилися із новітнім трендом сучасного економічного розвитку - біоекономікою.
    Хочеться відмітити ґрунтовні знання з дисципліни, котрі продемонстрували здобувачі ступеня доктор філософії на екзамені. У підсумку практично всі отримали відмінні оцінки.
   Наприкінці аспіранти поділилися враженнями від викладання дисципліни, відмітили її необхідність та актуальність. Не зважаючи на те, що дисципліну «Біоекономіка» вивчали здобувачі ступеня доктор філософії різних спеціальностей, всі вони зазначили практичну значущість цієї дисципліни, оскільки глобальні проблеми, які розглядаються біоекономікою є актуальними наразі для всіх.
   Викладач дисципліни д.е.н., доцент кафедри економічної теорії подякувала всім за плідну роботу, цікаві дискусії на заняттях та побажала успіхів у наукових дослідженнях.

Віра Бутенко,

д.е.н., доцент кафедри економічної теорії

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook