Успішний початок очного навчання на кафедрі виробничого та інвестиційного менеджменту

12 травня 2021 року

11 травня 2021 року
НУБіП України, корпус 10

Пандемія COVID-19 докорінно змінила життя людей на планеті. Вже цілком звичними стали онлайн-заняття в школах та університетах. Проте, не дивлячись на значні успіхи в питаннях освітнього діджитал-розвитку, всі ми радіємо відновленню навчання в аудиторіях рідного Національного університету біоресурсів та природокористування України.

   Протягом навчання, яке через впровадження карантину по всій території України відбувалося в дистанційному форматі, на навчальному порталі НУБіП України за програмою навчальної дисципліни «Операційний менеджмент» (https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=2045) студенти мали можливість опрацювати лекційний матеріал, проходити електронне тестування, розв’язувати задачі та розрахувати операційний цикл виробництва в галузі рослинництва за концепцією «Lean production». Суть даної концепції полягає в оптимізації бізнес-процесів за рахунок максимальної орієнтації на інтереси та потреби споживача з врахуванням мотивації кожного працівника.

   Враховуючи те, що робота в командах відбувалась дистанційно, студенти впорались на «відмінно» з поставленим завданням та сьогодні презентували свої завершені карти поточного стану виробництва зернових культур за концепцією «Lean production» в офлайн форматі.

   Також перед початком екзаменаційної сесії завідувач кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, член-кореспондент НАН України, доктор економічних наук, професор Лідія Василівна Шинкарук та кандидат економічних наук, доцент кафедри Тетяна Олексіївна Власенко провели консультаційні лекції до державного підсумкового екзамену з дисциплін «Операційний менеджмент» та «Самоменеджмент».

   На завершення ознайомчих лекцій, Лідія Василівна побажала студентам міцного здоров’я, успіхів, терпіння, наснаги та успішного закінчення навчання. Наголосила не зупинятись на досягненому, вступати до магістратури на освітню програму «Управління інвестиційної діяльністю та міжнародними проектами» та рухатись до високих результатів.

Тетяна Власенко,
заступник завідувача кафедри
виробничого та інвестиційного менеджменту

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook