Разовий захист дисертації Статкевич Ольги

12 травня 2021 року
НУБіП України

05 травня 2021 року відбувся розгляд та проведення  разового захисту дисертації Статкевич Ольги Ігорівни на тему: «Оптимізація технологічних параметрів масового розведення ектопаразита габробракона (Habrobracon hebetor Say.) та застосування його для захисту рослин», поданої на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 20 «Аграрні науки та продовольство» та спеціальності 202 «Захист і карантин рослин», затверджено наказом Міністерства освіти і науки України за № 414 від 13 квітня 2021 року.

 

Згідно з реєстраційною карткою на засіданні спеціалізованої вченої ради присутні:

1.                  Лісовий Микола Михайлович, доктор сільськогосподарських наук, професор, професор кафедри екобіотехнології та біорізноманіття, Національного університету біоресурсів і природокористування України, голова ради.

2.                  Чайка Володимир Миколайович, доктор сільськогосподарських наук, професор , професор кафедри екології агросфери та екологічного контролю Національного університету біоресурсів і природокористування України, рецензент

3.                  Бабич Олександр Анатолійович, кандидат біологічних наук, доцент кафедри ентомології імені професора М. П. Дядечка, Національного університету біоресурсів і природокористування України, рецензент

4.                  Ткаленко Ганна Миколаївна, доктор сільськогосподарських наук, старший науковий співробітник, завідувач лабораторії мікробіометоду Інституту захисту рослин Національної академії аграрних наук України, опонент.  

5.                  Яновський Юрій Петрович, доктор сільськогосподарських наук, професор , професор кафедри захисту і карантину рослин Уманського національного університету садівництва, опонент.

Дисертацію О. І. Статкевич виконано в Національному університеті біоресурсів і природокористування України Міністерства освіти і науки України.

Науковий керівник – доктор сільськогосподарських наук, професор Дрозда Валентин Федорович, завідувач відділу екобіомоніторингу та моделювання біологічної безпеки Української лабораторії якості і безпеки продукції агропромислового комплексу Національного університету біоресурсів і природокористування України Міністерства освіти і науки України.

На підставі результатів таємного голосування (одноголосно) спеціалізована вчена рада присудила Статкевич Ользі Ігорівні ступінь доктора філософії з галузі знань 20 «Аграрні науки та продовольство» за спеціальністю 202 «Захист і карантин рослин».

Шановні колеги,

Вітаємо Ольгу Статкевич з присудженням ступеня доктора філософії зі спеціальності 202 «Захист і карантин рослин».

 

Більше інформації за посиланням: https://nubip.edu.ua/node/91659

 

 

Голова спеціалізованої

                                                                                               вченої ради ДФ 26.004.012

М. Лісовий

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook