Міжнародна наукова співпраця факультету агротехнологій та економіки

29 березня 2021 року
м. Ніжин, вул. Шевченка, 10

Підвищення кваліфікації, зокрема міжнародний обмін досвідом є невід’ємною складовою забезпечення якості освітнього процесу. То ж протягом січня-лютого наукового-педагогічні працівники факультету агротехнологій та економіки взяли участь у ряді наукових заходів.

Так 22-23 січня завідувач кафедри менеджменту Галина Македон взяла участь у роботі Міжнародної наукової конференції на тему «Цифровізація економіки в умовах пандемії: процеси, стратегії, технології» на базі кафедри підприємництва та інновацій у Державному університеті імені Яна Кохановського у місті Кельце (Республіка Польща). За результатами конференції опубліковано збірник тез, де кожній науковій праці присвоєно DOI, що дає змогу знайти її на сайті Open Ukrainian Citation Index (OUCI).

 

23 лютого старший викладач кафедри менеджменту Ольга Лайко та завідувач кафедри Галина Македон взяли участь у роботі Міжнародного науково-педагогічного семінару «Інтеграція закладів фахової передвищої та вищої освіти в європейський освітній простір. Розвиток міжнародного співробітництва». Ініціатором та організатором заходу виступила Вища Школа Агробізнесу в Ломжі. Міжнародна спільнота Польщі та України (а це майже 120 науковців та освітян) обмінювались досвідом у галузі міжнародної проєктної діяльності та міжнародного співробітництва, студентського самоврядування, особливостей організації освітнього процесу, післядипломної освіти.

А 24 лютого завідувач кафедри аграрної економіки Інна Дворник та завідувач кафедри менеджменту Галина Македон взяли участь у роботі Міжнародної науково-практичної конференції на тему «Механізми регулювання економіки і фінансів: стан, проблеми та перспективи», що присвячена 80-річчю д.е.н., професора Нурумова А.А., яка проходила на базі АТ «Фінансова Академія» Міністерства Фінансів Республіки Казахстан (місто Нур-Султан). Зокрема представили свої доповіді на секційному засіданні «Фінансовий механізм в забезпеченні економічної безпеки», результати досліджень опубліковані в науковому журналі «Қаржы – Финансы».

 
Македон Галина,
завідувач кафедри менеджменту
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook