У НІЖИНСЬКОМУ ФАХОВОМУ КОЛЕДЖІ НУБіП УКРАЇНИ ВІДБУЛАСЯ СТУДЕНТСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА ІНТЕРНЕТ-КОНФЕРЕНЦІЯ «ГЕРОЇ МОЄЇ РОДИНИ»

7 травня 2021 року

     8 та 9 травня Україна відзначає День пам’яті та примирення і День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. До цих пам’ятних дат та 123-ї річниці Національного університету біоресурсів і природокористування України викладачі історії Володимир Шевченко та Наталія Шевченко традиційно провели студентську науково-практичну інтернет-конференцію «Герої моєї родини».

       Тематикою конференції стали дослідження студентів власних родинних історій, пов’язаних з Другою світовою війною, воєнними діями на сході України та голодоморами. Близько сорока  учасників представили презентації або відеосюжети у вигляді інтерв’ю з очевидцями подій. Розповіді про своїх рідних доповідачі підтверджували фотокопіями документів, нагород, фотокарток, розшуканих у сімейних архівах або на інтернет-сайтах.

       Приємно, що відчувався справжній дослідницький інтерес у студентів до минулого через ті родинні історії, якими вони охоче ділилися, тому що кожного з присутніх переповнювало почуття гордості за своїх рідних.
       Пам’ятаймо тих, хто воював за Україну тоді! Шануймо тих, хто бореться за неї сьогодні!
 
Наталія Шевченко, заступник директора з виховної роботи

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook