Стартує Х «Фестиваль студентської науки – 2021»

5 травня 2021 року
Національний університет біоресурсів і природокористування України
З метою розвитку студентської наукової та інноваційної діяльності в НУБіП України, залучення молоді до наукової роботи, участі в студентських наукових гуртках і з нагоди відзначення 123-річчя Університету та Дня науки 11 - 20 травня в університеті проходитиме Х «Фестиваль студентської науки – 2021».

     І етап – оцінювання діяльності студентських наукових гуртків університету комісіями відповідно до «Положення про проведення Фестивалю студентської науки в Національному університеті біоресурсів і природокористування України» на основі інформації про діяльність гуртків, представленої на вебсторінках та презентацій про діяльність та здобутки за 2020/2021 навчальний рік відбудеться 11-17 травня. Визначення кращого студентського наукового гуртка від навчально-наукового інституту, факультету університету (16 студентських наукових гуртків).
     ІІ етап – підведення підсумків фестивалю та визначення кращих студентських наукових гуртків університету відбудеться на урочистому засіданні 20 травня у формі вебконференції шляхом співбесіди комісії зі старостами студентських наукових гуртків (виступ до 5 хв.) – переможцями І етапу фестивалю та відокремлених підрозділів університету на основі інформації про діяльність гуртків, представленої на вебсторінках та презентацій про діяльність та здобутки за 2020/2021 навчальний рік, розміщених на вебсторінках студентських наукових гуртків.

     За додатковою інформацією та з питань участі у Х «Фестивалі студентської науки – 2021» просимо звертатися до науково-організаційного відділу НДЧ (Страшок Віталій Васильович, тел.: (044) 527-81-54; моб.: (097) 937-87-15).

 

Запрошуємо всіх бажаючих до участі!

Страшок В.В.,
науковий співробітник
науково-організаційного відділу НДЧ

 

 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook