Ректорат: завершення навчального семестру і підготовка до сесії

5 травня 2021 року
     5 травня 2021 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату, присвячене плануванню роботи, якості навчального процесу, санітарно-епідеміологічному стану. Сьогодні, напередодні Дня Перемоги, Дня пам’яті та примирення відбудеться мітинг-реквієм за участі членів ректорату, студентства, ректорату з дотриманням карантинних вимог.

 

     Учений секретар Оксана Барановська представила план діяльності ректорату на травень місяць: завершується навчальний семестр і стартує екзаменаційна сесія, 28 травня відзначатимемо День університету, пройде фестиваль студентської науки, традиційно відбудуться засідання ректорату та вченої ради.

  

     Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша проінформував про ситуацію з захворюваністю на коронавірусну хворобу і заходи з убезпечення студентів та співробітників університету. Завтра відбудеться нарада з Радою аспірантів щодо поліпшення їхньої підготовки, в четвер – із завідуючими гуртожитками та заступниками деканів, де будуть обговорені питання підготовки до приїзду студентів.

  

     Проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк зазначив, що з 11 по 19 травня пройде традиційний фестиваль студентської науки, підготовлені заявки на реєстрацію інтелектуальних прав на винаходи наших викладачів.

     Директор студентського містечка Сергій Стецюк доповів про підготовку кампусу до приїзду студентів, посилення санітарно-епідеміологічних вимог, забезпечення необхідними миючими та дезінфікуючими засобами. Продовжується ремонт кімнат для поселення студентів набору, здійснюється вибіркова перевірка їхньої готовності.

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук проінформував про запрошення Японії взяти участь в міжнародному саміті у вересні та делегувати студента, який представить університет та виступить з доповіддю.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про роботи з благоустрою території, підготовку об’єктів до Дня університету, облаштування коворкінг-центру в навчальному корпусі №11. Розпочинають відповідні роботи з ремонту покрівлі гуртожитку №2.

     Проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук закцентував на унормуванні розкладу, підготовці до проведення екзаменаційної сесії, акредитації освітніх програм, напрацювання рекомендацій з корегування навчальних планів.

 

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Василю Шинкаруку – контролювати навчальний процес. Вадиму Ткачуку – до 123-річчя університету змонтувати мультимедійний екран на навчальному корпусі №10, провести аналіз проробленої роботи з оформлення земельних ділянок. Сергію Кваші – відпрацювати з ННІ та факультетами план відзначення Дня університету, ретельно підготуватися до заїзду студентів в гуртожитки, контролювати підготовку аспірантів. Вадиму Кондратюку – отримати сертифікат на провадження експертної діяльності для УЛЯБ АПК. Головному бухгалтеру Тетяні Кондрицькій – розпочати активний збір плати за навчання та проживання в гуртожитках відповідно до договорів. Валерію Іщенку – провести аудит майна в навчально-дослідних господарствах і внести пропозиції щодо його подальшого використання. Також до Дня університету прес-служба опублікує інтерв’ю з кожним проректором щодо їхніх напрямів роботи.

 

     Ректорат розглянув й інші питання життєдіяльності університету.

 Денис Рудень

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook