Підготовка до сесії, заходи безпеки, корисне використання травневих вихідних. Максим Жуковський провів організаційно-виховну годину зі студентами 1 групи (курсанти) 3 курсу

1 травня 2021 року

   В чистий четвер 29 квітня Максим Жуковський провів планову online-організаційну годину з студентами 1 групи 3 курсу факультету ветеринарної медицини спеціальності «Ветеринарне забезпечення військ (сил)».

   Першим питанням було розглянуто стан здоров'я студентів групи. Наразі всі студенти здорові, а ті хто хворів на COVID-19 – одужали, крім однієї студентки у якої ковід викликав загострення хронічних хвороб. Проте, дружній колектив курсантів на чолі зі старостою Оксаною Шум запропонували їй свою допомогу у виконанні лабораторних робіт.

   Другим питанням було розглянуто результати дистанційного навчання. Нажаль, не всі студенти вчасно здають на перевірку завдання через навчально-інформаційний портал НУБіП України. Але, слід констатувати, що більшість студентів групи досить вдало справилась з викликами дистанційного навчання та відвідують заняття і успішно складають модульний контроль знань. Є також кілька студентів, що вимушені тепер наздоганяти своїх колег.

   Третє але не менш актуальне питанням було відповідальне ставлення до власного здоров'я та здоров'я людей навколо, зокрема, батьків і людей старшого віку у період пандемії коронавірусу, а особливо в період Великодня та поминальних днів, коли прийнято відвідувати родичів, зокрема, і похилого віку. Наставник групи Максим Жуковський наголосив на  головних правилах безпеки: носити маски, користуватися антисептиками, уникати місць масового скупчення людей та дотримуватися соціальної дистанції.

   Четверте питання було присвячено корисному використанню травневих вихідних. Можливістю опрацювати додаткову рекомендовану літературу, підготуватись до здачі модулів і майбутньої сесії.
 

Наставник 1 групи 3 курсу
«Ветеринарне забезпечення військ (сил)»
Максим Жуковський

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook