Факультет Захисту рослин, біотехнологій та екології – запорука стабільного майбутнього!

30 квітня 2021, 9:07

 29 квітня відбувся День відкритих дверей для вступників до магістратури на факультет захисту рослин, біотехнологій та екології (в он-лайн режимі).

 Майбутні студенти мали можливість ознайомитися зі освітньо-професійними програмами другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальностями, підготовку яких забезпечує Національний університет біоресурсів і природокористування України загалом, і факультет захисту рослин, біотехнологій та екології зокрема.

На початку зустрічі учасникам було представлено  загальноуніверситетський блок:

Вітання та вступне слово ректора НУБіП України, академіка НАПУ України, Ніколаєнка С.М.

Інформація «Про особливості подачі документів та вступу в магістратуру до НУБіП України у 2021 році», Відповідальний секретар приймальної комісії Ковалевський С.С.

Інформація «Про особливості підготовки до здачі Єдиного вступного іспиту з іноземної мови при вступі до Магістратури», заступник декана з міжнародної діяльності гуманітарно-педагогічного факультету Кравченко А.Г.

 Декан факультету, професор Коломієць Юлія Василівна, виступивши з вітальним словом зазначила, що наш факультет – це велика родина, де навчаються студенти з різних куточків нашої держави, і не тільки. Усіх їх об’єднує пристрасть до навчання, прагнення до успіху та реалізації своїх планів. Ми пишаємося своєю історією, своїми традиціями, невтомними та відданими науці і освіті науково-педагогічними працівниками, успішними випускниками, креативними студентами, своїми досягненнями і добрим ім’ям, визнаними не тільки в нашій державі, а й в багатьох країнах світу. Саме тому, на факультеті створено продуктивну, високоефективну систему підготовки нової генерації наукової інтелігенції, що зумовлює формування професійної еліти держави.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Майбутнім здобувачам магістерських програм було представлено основний зміст, унікальність і умови вступу та навчання найбільш актуальних і престижних спеціальностей за освітньо-професійними програмами:

ü  «Захист рослин» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 202 «Захист і карантин рослин», гарант професор Доля М.М.

ü «Карантин рослин» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 202 «Захист і карантин рослин», гарант доцент Сикало О.О.

 «Екологічна біотехнологія та біоенергетика» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія», гарант      професор Лісовий М.М.

ü «Екологічний контроль та аудит» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 101 «Екологія» гарант професор Чайка В.М.

ü «Екологія та охорона навколишнього середовища» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 101 «Екологія» гарант професор Гайченко В.А.

З привітальними словами і побажання плідного, успішного, креативного та інноваційного навчання, до майбутніх слухачів магістратури звернулися: доцент кафедри ентомології ім. проф. М.П. Дядечка Дмитрієва О.Є., в.о. завідувача кафедри фітопатології ім. академіка В.Ф. Пересипкіна, доцент Гентош Д.Т., завідувач кафедри ентомології ім. проф. М.П. Дядечка, доцент Лікар Я.О., професор кафедри екобіотехнології та біорізноманіття Лісовий М.М., в.о. завідувача кафедри фізіології, біохімії рослин та біоенергетики, ст. наук. співробітник Прилуцька С.В., в.о. завідувача кафедри загальної екології, радіобіології та безпеки життєдіяльності, професор Боголюбов В.М. і в.о. завідувача кафедри екології агросфери та екологічного контролю, доцент Наумовська О.І.

 

Обираючи свій самостійний шлях у життя, Ви маєте унікальну нагоду скористатися надбаннями, напрацьованим досвідом підготовки висококваліфікованих спеціалістів на нашому факультеті і, за час навчання, змістовно, креативно, творчо провести студентські роки.

До зустрічі, майбутні наші Магістри!

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook