Фінал змагань з футболу серед гуртожитків студентського містечка

29 квітня 2021 року
     У період з 15 по 28 квітня 2021 року на футбольному майданчику із штучним покриттям біля гуртожитку № 2 проходили змагання з футболу серед гуртожитків студентського містечка. Участь взяли одинадцять команд гуртожитків. Змагання проводились за системою «Winners and Losers» або до двох поразок.

     Після трьох турів визначилися команди, які претендують на призові місця. Це команди гуртожитків № 2, № 4 та № 10 і саме між цими командами точилася боротьба за перше місце. Разом з тим команда гуртожитку № 5 до останнього турніру активно змагалися за перемогу. Більшість матчів проходила в запеклій, безкомпромісній боротьбі, де доля зустрічі вирішувалася різницею одного чи двох м’ячів.
     Ці змагання були особливими тим, що в чоловічій боротьбі, по власному бажанню захотіла грати дівчина – Степанюк Валерія, студентка 2 курсу факультету ветеринарної медицини. Завзята дівчина грає у жіночій збірній команді по міні-футболу, та виявила бажання підтримати свою команду 6-го гуртожитку, проявив не аби яку майстерність та сміливість у грі з потужними та технічними хлопцями.
     Також, ці змагання не обійшлись без футбольних пристрастей, так у полуфіналі, у протистоянні між 4 та 10 гуртожитком, долю матчу вирішили післяматчеві пенальті.

     За результатами ігор переможцем змагань стала команда гуртожитку № 2 з рахунком 7:1 яка виступала в такому складі:

  1. Присяжнюк Богдан, студент 3 курсу факультету аграрного менеджменту.
  2. Ставничий Олег, студент 4 курсу факультету аграрного менеджменту.
  3. Копанєв Ярослав, студент 4 курсу факультету аграрного менеджменту.
  4. Степанюк Владислав, студент 4 курсу факультету аграрного менеджменту.
  5. Кіаниця Артем, студент 1 курсу гуманітарно-педагогічного факультету.
  6. Діалло Мухамед, студент 1 курсу факультету аграрного менеджменту.

     Далі місця розподілилися таким чином: ІІ місце – гуртожиток № 10; ІІІ місце – гуртожиток № 4.

     Директор студентського містечка Сергій Стецюк спільно із головою профспілкової організації студентів та аспірантів Олексієм Мельником, начальником відділу виховної роботи та студентських справ Анною Хижняк вручили переможцям грамоти, кубки та грошові винагороди. До нагородження долучились також директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Генадій Ржевський та декан факультету аграрного менеджменту Анатолій Остапчук.

     Змагання виявились азартними та емоційними, і ми впевнені, що це тільки початок, надалі плануються регулярні зустрічі у такому форматі. Студенти висловили вдячність організаторам за турнір, і з нетерпінням чекають нових зустрічей на спортивному майданчику. А поки, пообіцяли щодня тренуватись, щоб наступного разу обов’язково зайняти призові місця.

Мирослава Терлецька,
провідний фахівець студентського містечка.
Анна Хижняк,
начальник відділу виховної роботи
та студентських справ

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook