Зустріч із психологом межах навчальної (ознайомчої з фахом) практики

28 квітня 2021 року

          28 квітня в межах навчальної (ознайомчої з фахом) практики під керівництвом доцента кафедри психології Дмитра Костюка відбулась зустріч з психологом школи I – III ступенів №29 Оболонського району м. Києва Світланою Тереховою.

В першій частині зустрічі ми спостерігали за уроком шкільного психолога з дітьми на тему «Навчаємось разом». На уроці діти розповідали про різні поняття добра, зла, добрих справ та інше. Було дуже цікаво спостерігати за роботою психолога та її методом спілкування з дітьми.
Друга частина зустрічі відбулася у формі бесіди. Ми задавали питання на такі теми як: правові норми, цікаві випадки за час роботи у школі та нюанси роботи з дітьми різних вікових категорій. Нам озвучили ефективні проективні методики, які є зручні в роботі з дітьми молодших класів.
На цій зустрічі ми групою зрозуміли всі тонкості роботи психолога у школі. «Потрібно любити себе, щоб любити всіх навколо себе»,- казала Світлана Терехова. І справді, потрібно уміти любити людей, які тебе оточують і з любов’ю ставитись до своєї роботи.
Ця зустріч була цікавою і ми сподіваємся, що наші шляхи зійдуться і  ми зможемо поділитися досвідом один з одним.
 
 
 

 

Студенти 1 курсу

 спеціальності «Психологія»

 Тарас Полтавець та Вероніка Слободяник 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook