ЧИ У «ДІВОЧОМУ», ЧИ У «DANCE», ЧИ У «РИТМІВ» - ВСІ ЗІРКИ!

29 квітня 2021, 10:00

 ЧИ У «ДІВОЧОМУ», ЧИ У «DANCE», ЧИ У «РИТМІВ» - ВСІ ЗІРКИ!

(до Міжнародного дня танцю, частина третя)
 
                Коли на хореографічній орбіті нашого університету з'явився ансамбль  «Дівоче сузір'я», усі сприймали його як творчу майстерню, яка поєднує класичний і національний танці. Та часи змінювалися – і змінювалися творчі потреби молоді. Із ансамблю класичного танцю «Дівоче сузір'я» перетворилося у ансамбль сучасного танцю, проте «зірок» ансамбль випускав завжди.
 
 
 
 
 
                Впізнали? На передньому плані цих вже історичних фото – солістка ансамблю, краща Кармен усіх часів «Сузір'я» … Не буду називати імені, бо ось тут – теж вона:
 
 
 
 
         Так, це мегапопулярна сьогодні Ксанті (Ksanti), яка неодноразово займала перші місця у вокальних хіт-парадах.
А от солістка «Сузір'я» Вікторія Пекарєва (на попередньому фото ліворуч ) нині сама тренер – викладач хореографії, і вже її вихованці підкорюють вершини всеукраїнських та міжнародних конкурсів.
Та навіть ті, хто не покинув своєї основної професії, ансамбль покидати не хочуть. От як нинішній аспірант НУБіП України випускник факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Роман Зінченко:
 
 
 
 
Бездоганно володіючи іноземною мовою, працюючи в одній з провідних компаній України за основним фахом, юнак продовжує займатися сучасним хореографічним мистецтвом і завжди агітує займатися ним інших.
Тож приходьте у «Сузір'я» - і ставайте зірками!
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook