ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ПРОФЕСОРКУ ЛАРИСУ КЛІХ!

26 квітня 2021 року

Сьогодні святкує свій день народження докторка педагогічних наук, професорка, начальниця навчально-методичного відділу Національного університету біоресурсів і природокористування України, професорка кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого КЛІХ ЛАРИСА ВОЛОДИМИРІВНА!


Проф. Л. В. Кліх на вернісажі власних художніх творів

Шановна Ларисо Володимирівно!


Прийміть найтепліші вітання в день Вашого народження від колективу кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого! Ваша життєва дорога тісно пов’язана з нашим університетом, який є для Вас місцем багаторічної та самовідданої праці на благо народу України! Ваш високий професіоналізм, активна життєва позиція, різнобічність інтересів, прагнення до самовдосконалення, творчий підхід до справи, людяність та душевна доброта варті щирого захоплення та поваги. Ви – талановитий керівник, який не відступає перед труднощами, справжній професіонал, якому під силу будь-яке завдання. Ви постійно знаходиться в центрі суспільного життя університету, факультету та рідної кафедри, що доводить Вашу високу затребуваність і багатогранність. Вас люблять і поважають не тільки керівництво й колеги рідного вишу, а й студенти, яких Ви навчаєте вже багато років.
Висловлюємо Вам щиру подяку за багаторічну, плідну роботу з вдосконалення навчального процесу та активну діяльність, що завжди сповнена креативом та натхненням, в ім’я розквіту Національного університету біоресурсів і природокористування України на освітній і науковій ниві. Пропонуючи та втілюючи у життя власні ідеї, знаходячи правильні рішення проблем, які виникають, Ви заслужили непохитний авторитет, а самовіддана праця, що часто вимагає титанічних зусиль є гідним прикладом для наслідування. Ми знаємо Вас і як самобутню мисткиню, яка радує своїми роботами всіх, хто мав задоволення ними любуватися. Ви справжній майстер своєї справи – педагог, науковець, керівник. Окрім таких високих професійних якостей, Ви є доброю, чуйною і небайдужою до проблем інших Людиною.

Шановна Ларисо Володимирівно!
Від щирого серця бажаємо натхнення, турботи, ласки, любові та затишку у душі. Нехай кожен день буде сповнений гарним настроєм, ніколи не підводить і дарує душевні зустрічі. Натхнення і творчості, хай сонце заглядає у вікна, а тепло – у серце! Бажаємо Вам міцного здоров'я, благополуччя і радості, професійних успіхів та життєвої наснаги. Нехай завжди й у всьому Вас супроводжує удача, а вірними супутниками долі будуть непохитна воля та оптимізм. Хай наступні роки та майбутні дороги рясніють добрими справами, а кожен новий день дарує приємні враження та задоволення від роботи!

 

Від імені колективу кафедри біохімії і фізіології тварин
ім. акад. М. Ф. Гулого завідувач, професор
Віктор Томчук

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook