Здобутки аматорів образотворчого і декоративно-вжиткового мистецтва НУБіП України на Всеукраїнському конкурсі «Слобожанські візерунки»

24 квітня 2021 року

   Нещодавно до скарбнички досягнень художньої студії «Голосіївська палітра» та гуртка «Декоративна флористика» додалися нові відзнаки.
   Наше творче студентство взяло участь у ІV Всеукраїнському відкритому конкурсі-виставці декоративно-прикладного мистецтва «Слобожанські візерунки», метою якого є розкриття та підтримка творчого потенціалу майстрів та молоді, що навчаються та працюють у галузі декоративно-прикладного, образотворчого мистецтва, графіки та дизайну.
   За інформацією оргкомітету, на конкурс надійшла 371 робота від учасників різного віку: учнів, студентів, аматорів та майстрів з різних областей України та закордоння. Цього року також були роботи від учасників з Польщі, Угорщини, Китаю, Мексики та Малайзії.

   Приємно і почесно, що журі відзначило наші здобутки, оцінивши їх відповідно до таких критеріїв: оригінальність рішення; творчий підхід; майстерність виконання; відповідність до вимог; охайність виконання роботи.

Варто відзначити різнобічність творчих обдарувань наших учасників, які презентували свої роботи у номінаціях: декоративна композиція (декоративний живопис, колаж, аплікація, вітраж тощо); образотворче мистецтво (живопис, графіка); об’ємно-рельєфна композиція (скульптура, квілінг, рельєфне панно тощо) та плакат.

   Дипломами учасника нагороджені: студентки факультету ветеринарної медицини Аліна Сморчкова, Ліза Травецька, Іванка Тюфанова (1 курс), Дарина Цапок (3 курс) та першокурсники факультету захисту рослин, біотехнологій та екології Данило Білий та Анна-Марія Приступа.

   Представник факультету тваринництва та водних біоресурсів першокурсник В’ячеслав Дикало став переможцем – отримав диплом 1 ступеня.
   Вітаємо наше мистецьке товариство із нагородами та бажаємо нових творчих здобутків!

Ярина Пузиренко, доцентка кафедри культурології

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook