Зустріч проректора Сергія Миколайовича Кваші з Радою аспірантів НУБіП України

23 квітня 2021 року

Сучасний науковець, який здатен створювати нові знання, - основна мета Національного університету біресурсів і природокористування України в частині підготовки здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти. 

Саме аспіранти найчутливіші у питаннях якісної підготовки, оскільки вони є безпосередніми споживачами освітньо-наукових послуг. Очевидно, що їх успішна кар'єра прямопропорційно залежить від якісної комплексної підготовки в університеті. Юні науковці Голосіївського району акумулюють достатньо ідей щодо поліпшення освітньо-наукових програм підготовки здобувачів, що не може не тішити адміністрацію НУБіП України. Так, 23.04.2021 року з Радою аспірантів НУБіП України зустрілися проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку - Сергій Кваша, завідувачка відділу аспірантури та докторантури - Олена Барабаш та провідний фахівець відділу аспірантури та докторантури - Надія Міняйло

Сергій Миколайович відмітив небхідність посилення участі аспірантів у процесах внутрішнього забезпечення якості освітньо-наукових програм. Олена Іванівна нагадала про проміжну атестацію та наголосила на необхідності якісної та скрупульозної підготовки до неї. Надія Міняйло поспілкувалася з головами рад аспірантів на рахунок організаційної, інформаційної та консультативної підтримки

Водночас було анонсовано семінар-зустріч для аспірантів НУБіП України, який організовує відділ аспірантури та докторантури, реагуючи на запити здобувачів. Майбутній семінар заплановано на 06 травня 2021 року на 13:00 год. Очікується розгляд питань, присвячених академічний доброчесності, публікації статей у фахових виданнях, процедурам та вимогам до захисту дисертацій. 

Окремої уваги заслуговує неординарне завершення зустрічі Сергія Кваші з головами рад аспірантів - інтелектуальний brainstorming від проректора. 

У підсумку можна стверджувати, що зустріч була напрочуд продуктивною: проректор поспілкувався з головами рад аспірантів, розставив акценти щодо участі аспірантів у процесах внутрішнього забезпечення якості освітньо-наукових програм.

 

Голова Ради аспірантів НУбіП України

Сергій Михнюк

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook